România – Ungaria EHF EURO: Scene incredibile! Ce au făcut jucătoarele maghiare, după ce au fost învinse de românce

Autor: Chivu Ana - 18:55, 14 feb. 2020
România - Ungaria EHF EURO: Scene cu Ce au făcut maghiare, după ce româncele au învins?

Miercuri a avut loc meciul Ungaria – România, la Palatul Sporturilor Jean Weille din Nancy. Ce s-a întâmplat la finele jocului? Imagini de senzație cu echipa adversă, după ce sportivele noastre au învins!

România – Ungaria EHF EURO

Meciul dintre Ungaria și România a avut loc miercuri, 12 februarie, la Palatul Sporturilor Jean Wille din Nancy. Fanii se bucură pentru reușita sportivelor noastre din seara în cauză, dar și de cele șase puncte pe care le are România înaintea acestei partide. Ungaria, cu șase jucătoare la purtător de la Ferencvaros, a fost învinsă de CSM București, iar pierderea nu a fost acceptată cu una cu două. Înaintea meciului, galeria maghiară le-a adus românilor bere și suc. Deși atitudinea a fost aceeași, înfrângerea era vizibil una dureroasă, arătau chipurile jucătoarelor din teren.

Cele de la ERD au urcat în tribuna fanilor din România și i-au salutat pe suporterii veniți tocmai de la Bistrița pentru așteptata confruntare. Mai mult decât atât, jandarmii care s-au ocupat de cei 100 de membrii ai delegației române au arătat un comportament în contradictoriu cu tensiunea creată între cele două popoare, arată sportulbistrițean.ro. Din păcate, atitudinea sesizată de maghiar a fost una la polul opus decât cea a lor. Aceștia au susținut că nici măcar apă nu a fost lăsată în sală din partea lor. „Voi nu ne-aţi lăsat în sală nici cu apă. Nu-i nimic, ne-am simţit bine la voi”, a fost mesajul ungurilor.

Corona Brașov, eliminată din Cupa EHF

Amintim că în sferturile de la finala din Cupa EHF, Bistrița va urma să-și dea întâlnire cu Herning-Ikast Handbold din Danemarca. „În conformitate cu articolul 10.2 din regulamentul EHF pentru antidoping, în cazul în care se constată că mai mult de doi membri a unei echipe au comis o încălcare a regulilor antidoping, se impune o sancțiune corespunzătoare și pentru club, nu numai pentru jucătoarele în cauză”, se arată în comunicatul EHF.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI