România, cel mai mare noroc din istoria fotbalului. Mirel Rădoi e în culmea fericirii

România, cel mai mare noroc din istoria fotbalului. Mirel Rădoi e în culmea fericirii

Mirel Rădoi e în culmea fericirii după ce România și-a aflat adversarele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Echipa României este în Grupa B, iar Mirel Rădoi s-a bucurat enorm când a văzut cu ce echipe exotice se vor bate tricolorii.

România, cel mai mare noroc din istoria fotbalului

România va juca cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras, echipe exotice fără rezultate spectaculoase, motiv pentru care echipa noastră are toate șansele să iasă victoriasă. Turneul de la Jocurile Olimpice se va disputa în perioada 22 iulie și 7 august. Primul meci va fi între Japonia și Africa de Sud.

Iată grupele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo:

Grupa A

  • Japonia
  • Africa de Sud
  • Mexic
  • Franța

Grupa B

Noua Zeelandă

Coreea de Sud

Honduras

România

Grupa C

Egipt

Spania

Argentina

Australia

Grupa D

Brazilia

Germania

Coasta de Fildeș

Arabia Saudită

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate

Deși Jocurile Olimpice trebuiau să se țină în vara anului 2020, ele au fost amânate din cauza pandemiei de covid-19. Turneul de fotbal de la JO va avea loc în perioada 22 iulie – 7 august.

România are toate șansele să câștige în fața echipelor exotice, care nu au performanțe prea mari, motiv pentru care Mirel Rădoi este mai mult decât fericit.

România va juca pe 22 iulie cu Honduras, pe 25 iulie cu Coreea de Nord iar pe 28 iulie cu Noua Zeelandă.

Dacă va trece de grupe, ceea ce este foarte probabil datorită adversarelor ușoare, va înfrunta în sferturi locul 1 sau 2 din grupa A, adică una dintre următoarele țări: Japonia, Africa de Sud, Mexic și Franța.

Echipele au fost repartizate în urne după un clasament făcut în funcție de performanțele de la ultimele cinci turnee olimpice de fotbal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI