Româncă, răpită și violată de un cunoscut DJ! Prin ce chinuri a trecut, timp de 3 zile

Italia Româncă, răpită și violată de un cunoscut DJ! Prin ce chinuri a trecut, timp de 3 zile

Presa italiană a relatat recent despre cazul unei românce răpită, sechestrată și supusă la chinuri inimaginabile. Răpitorul, conform presei, era un DJ cunoscut în Italia.

Corriere de la Serra relatează că DJ-ul acuzat, proprietarul Radio Zerosei și un muzician de discotecă, plătise unei românce o mie de euro pentru a petrece trei zile cu el. A urmat teroare pentru femeie, care a ajuns sechestrată într-o casă din Settebagni. Într-un final femeia a reușit să evadeze anunțând poliția de cele întâmplate.

Prin ce chinuri a trecut, timp de 3 zile, românca

Femeia povestește că au fost trei zile de coșmar, în Italia. Bătută, insultată, violată și izolată într-o cameră. Umilință continuă, cu amenințarea de a fi bătută dacă refuza să satisfacă cele mai perverse dorințe ale proprietarului.

Dar, în cele din urmă, românca în vârstă de 31 de ani, din Via Salaria, unde lucrează ca prostituată, a reușit să scape din casa din Settebagni. A anunțat poliția, imediat după ce a fost dusă la centru cu ajutorul unui șofer.

Astfel, agenții secției de poliție Vescovio, l-au arestat pe Francesco Cirioni, în vârstă de 39 de ani. Italianul este, conform presei italiene, o figură cunoscută în galaxia radio romană. Francesco Cirioni este proprietarul radiodifuzorului Radio Zerosei, precum și un DJ destul de cunoscut.

„Trebuie să fii drăguț cu el, altfel te voi bate”

Acum, tânărul de 39 de ani este închis în Regina Coeli, acuzat de trafic de droguri. În același timp, el este cercetat pentru răpire, agresiune sexuală agravată și jaf. Prima infracțiune este rezultatul descoperirii de acasă a anchetatorilor a 75 de grame de hașiș.

Fata a povestit cele 72 de ore de teroare trăite împreună cu tânărul de 39 de ani. Ea a dezvăluit că bărbatul a consumat crack de mai multe ori. În tot acest timp, individul s-a lăudat cu faptele sale de traficant de droguri, ajungând apoi să o amenințe și să o bată, după ce a suspectat că tânăra ar fi vrut să îl denunțe.

Italia Româncă, răpită și violată de un cunoscut DJ! Prin ce chinuri a trecut, timp de 3 zile
Italia Româncă, răpită și violată de un cunoscut DJ! Prin ce chinuri a trecut, timp de 3 zile

Zile și nopți de nebunie au început după ce tânăra de 31 de ani acceptase un salariu de o mie de euro pentru cele trei zile în compania bărbatului. La un moment dat, în încercarea de scăpa, i-ar fi cerut să nu o mai maltrateze.

Dar ceea ce spera tânăra nu s-a întâmplat, chiar dacă era perfect conștientă că nu trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu respectivul DJ. Violența s-a înrăutățit rapid. După fiecare act sexual împotriva voinței sale, victima a fost închisă într-o cameră. Până ultima dată, sâmbătă seara, când DJ-ul i-a poruncit să se îmbrace și să compenseze întâlnirea cu un prieten de-al ei.

„Trebuie să fii drăguț cu el, altfel te voi bate”, a repetat el înainte de a vorbi la telefon cu prietenul.

Tânăra de 31 de ani a profitat imediat de această ocazie pentru a scăpa din mâinile individulului.  Odată ajunsă în stradă a reușit să oprească prima mașină întâlnită și așa a fost salvată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI