Rezultat rușinos pentru fotbalul românesc! Mourinho nu mai vine în România

Rezultat rușinos pentru fotbalul românesc! Mourinho nu mai vine în România
FC Botoșani a fost eliminată în turul 2 preliminar din Europa League

România mai pierde o echipă în preliminariile Europa League. Universitatea Craiova a fost eliminată în turul 1, iar FC Botoșani iese și ea din cursa pentru grupe. A fost învinsă pe propriul teren de Skhendija, din Macedonia, scor 0-1, și ratează șansa de a merge mai departe în turul 3 preliminar. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ibrahimi, în minutul 3 al partidei, după o eroare a portarului Eduard Papp. FC Botoșani ratează astfel șansa unei confruntări de vis în turul 3 preliminar, tot pe propriul teren, contra lui Tottenham.

FC Botoșani și Universitatea Craiova au fost deja eliminate din Europa. CFR Cluj e în turul 3, FCSB joacă azi în turul 2 preliminar

Și formația pregătită de Jose Mourinho a fost chinuită în acest tur preliminar, dar a obținut calificarea în cele din urmă. S-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Lokomotiv Plovdiv, formație din Bulgaria. Gazdele au condus cu 1-0 după un gol marcat în minutul 71. Harry Kane a egalat pentru Tottenham, pentru ca victoria să fie adusă de Ndombele, în minutul 85.

Jose Mourinho a obținut calificarea în turul 3 preliminar cu Tottenham. Dar cu mari emoții

„Sunt trist, dar asta este viața. Îmi pare rău pentru băieți și ce înseamnă acest coeficient pentru țară. Din păcate nu am reușit să ajutăm din acest punct de vedere. Am avut ocazii nu am dat gol, jucătorii au avut dorință. Nu am ce să le reproșez. Nu am avut luciditate în fața porții. Eram în fața unui moment istoric pentru club și ei ca jucători. Dar atât s-a putut”, a declarat Marius Croitoru pentru Look Plus.

CFR Cluj este deja calificată în turul 3 preliminar din Europa League. Și o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Djurgaden (Suedia) și FC Europa (Gibraltar), partidă care se dispută de la această oră. Suedezii conduc cu 1-0 la pauză. Universitatea Craiova a fost deja eliminată din competiție, după un eșec rușinos pe terenul celor de la Lokomotiv Tbilisi, scor 1-2.

FCSB mai poate ajunge în turul 3 dacă va trece în această seară de Backa Topola. Dar va avea o misiune foarte grea, în special din cauza numeroaselor infectări de coronavirus din lot.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI