Revolut, o nouă opțiune pentru clienți. Ce trebuie să afle românii

Revolut, o nouă opțiune pentru clienți. Ce trebuie să afle românii
A apărut cardul Revolut Junior

Revolut a scos un nou produs pe piață, care are menirea de a-i responsabiliza pe copii, deoarece acesta este destinat lor. Cardul pentru cei mici trebuie să fie comandat de unul dintre părinții copiilor sau un tutore legal, iar cei mici pot primi bani de părinți pentru îndeplinirea anumitor sarcini.

A apărut cardul Revolut Junior

Așadar, fintech-ul Revolut a lansat Revolut Junior şi pentru conturile Standard din România, după lansarea produsului pentru clienţii Premium şi Metal. Revolut Junior îşi propune să promoveze obiceiurile sănătoase de gestionare a banilor de la o vârstă fragedă, în parametri siguri şi sub îndrumarea unui adult responsabil.

Conturile Revolut Junior pot fi create doar de către un părinte sau un tutore legal care deţine un cont Revolut. Contul oferă funcţionalităţile şi experienţa necesare pentru a-i ajuta pe tineri să obţină abilităţile financiare de care au nevoie înainte de a deveni independenţi financiar.

A apărut cardul Revolut Junior
A apărut cardul Revolut Junior

Produsul are trei componente principale:

  • O aplicaţie nouă, Revolut Junior, creată pentru copii, prin intermediul căreia aceştia îşi pot gestiona soldul şi pot primi alerte referitoare la tranzacţii.
  • O secţiune nouă în cadrul aplicaţiei Revolut, creată special pentru părinţi şi tutori, care le permite să gestioneze modul în care copiii lor cheltuie bani.
  • Un card Revolut Junior pentru copii, cu un design exclusiv.

Utilizatorii Revolut Standard pot crea un singur cont Junior. Costul cardului este acelaşi ca al cardurilor Standard, 26,99 lei, iar limita lunară de alimentare a contului pentru copii este de 160 lei.

Cardurile Revolut Junior sunt gratuite pentru utilizatorii Premium și Metal

Utilizatorii Premium şi Metal pot crea două şi respectiv cinci conturi Junior. Aici, cardurile sunt gratuite, iar limita anuală de alimentare este de 16.000 lei. În plus, clienţii Premium şi Metal au acces la 2 noi funcţionalităţi: Sarcini şi Alocaţie Săptămânală.

Prin intermediul Sarcini, copiii au posibilitatea de a câştiga venituri suplimentare prin îndeplinirea unor atribuţii şi obiective definite de părinte / tutore legal. Astfel, aceştia învaţă să facă legătura dintre muncă şi câştiguri şi sunt recompensaţi pentru eforturile făcute.

Copiii pot primi pe cardurile lor Revolut Junior ao alocaţie săptămânală din partea părinţilor, pe care vor fi nevoiţi să o gestioneye aşa cum ştiu mai bine. Acest lucru îi va face să îşi planifice mai bine cheltuielile datorită accesului la un venit periodic şi predictibil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI