Revoltător! Angajată SMURD, surprinsă într-un apel video cu prietenii în timpul stingerii unui incendiu. Prima reacție a ISU după eveniment

Revoltător! Angajată SMURD, surprinsă într-un apel video cu prietenii în timpul stingerii unui incendiu. Prima reacție a ISU după eveniment

O filmare surprinsă de un martor a creat revoltă în rândul românilor, dar și în rândul angajaților ISU Sibiu, care au privit cu mare dezamăgire comportamentul colegei lor atunci când echipa de pompieri își risca viața, în timp ce încerca să lichideze incendiul, iar tânăra vorbea la telefon cu niște prieteni aflați la o petrecere.

Angajată ISU, surprinsă în timpul muncii vorbind cu prietenii

Un incendiu de mari dimensiuni a izbucnit, marți, în Sibiu, acolo unde un ansamblu TIR a fost cuprins de flăcări. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri din cadrul IGSU Sibiu, care s-au luptat cu focul. În timp ce colegii săi lucrau intens, o angajată SMURD, prezentă la fața locului pentru a asigura asistență medicală posibilelor victime, a fost surprinsă într-un apel video cu prietenii, ignorând evenimentele care aveau loc lângă ea.

În imaginile video surprinse se poate observa cum o persoană aflată în zonă a intervenit în discuția angajatei cu prietenii, mustrând-o pentru lipsa de interes acordată oamenilor și meseriei.

Filmulețul a ajuns în posesia ISU Sibiu, care a transmis prima reacție cu privire la momentele suprinse în timpul incendiului. Astfel, purtătorul de cuvânt al instituției a dat asigurări cu privire la o posibilă sancțiune pentru angajata în cauză.

”Referitor la videoul transmis de dumneavoastră menționăm că acesta a fost realizat în timpul misiunii de stingere a unui incendiu izbucnit la un autocamion cu remorcă, încărcat cu baloți de fân,care s-a petrecut în cursul serii trecute în localitatea Slimnic.

În acel video apare o angajată ISU Sibiu, care face parte din echipajul SMURD și asigură acordarea la nevoie de asistență medicală. În urma informațiilor primite din partea dumneavoastră, situația va fi analizată la nivelul unității în vederea întreprinderii măsurilor care se impun.” a mărturisit purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu pentru Mediaș24.

Urmărește imaginile care au revoltat România:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI