09 aug. 2024 | 13:58

Revenire spectaculoasă la TV! A jucat în cele mai de succes telenovele din România, în ce serial va apărea

Monden
Revenire spectaculoasă la TV! A jucat în cele mai de succes telenovele din România, în ce serial va apărea
Revenire spectaculoasă la TV! A jucat în cele mai de succes telenovele din România, în ce serial va apărea

Un actor care a făcut furori în telenovelele românești ”Regina” și ”Aniela” revine în televiziune. A acceptat provocarea de a apărea într-un nou proiect, iar din toamnă va putea fi văzut pe micile ecrane. Ce spune despre rolul pe care îl va juca și cine va fi partenera lui.

Actorul care revine la telenovele

Posturile TV au început să anunțe proiectele care vor intra pe post în grila de toamnă, iar Antena 1 vine cu o nouă telenovelă românescă. ”Iubire cu parfum de lavandă”, produsă de Ruxandra Ion, va avea premiera în curând pe micile ecrane, iar distribuția este surprinzătoare.

Bogdan Albulescu, care a jucat în ”Regina”, ”Aniela”, ”State de România” și ”Fructul oprit”, va avea un rol important în noua telenovelă de la Antena 1. Acesta îi va da viață personajului Dinu Păun, patronul barului din satul unde se petrece o parte din acțiune. Alături de el în serial va juca și Andreea Vasile, devenită celebră după ce a participat la Big Brother și după ce a avut o relație cu Mihai Bendeac. Actrița o va interpreta pe Amalia Păun, partenera lui Dinu și învățătoare în sat.

”Am dezvoltat de-a lungul timpului un soi de instinct si câteodată pot spune chiar dinainte de casting dacă o sa-l iau sau nu. Dacă-mi place textul şi mi se pare amuzant sau inteligent, dacă lucrez cu oameni interesanţi şi pasionaţi sunt deja semnale luminoase cât se poate de clare că am mari şanse să fac parte din proiect.

Şi mai e ceva; un sentiment pe care n-aş şti să-l descriu foarte exact. E un soi de bucurie calmă aşa ca întoarcerea acasă. E o certitudine ca oamenii ăia au nevoie de mine aşa cum şi eu am de ei. Toate semnele astea au început sa se adune unul câte unul”, a declarat Bogdan Albulescu, potrivit paginademedia.ro.

Bogdan Albulescu și Andreea Vasile fac pereche pe micul ecran

”Un personaj care devine catalizator”

La rândul său, Andreea Vasile a vorbit despre rolul personajului pe care îl interpretează ea, în economia serialului. Actrița este pregătită pentru un maraton, pentru că un astfel de proiect presupune zile lungi de filmare.

”Am afirmat dintotdeauna că cele mai interesante personaje sunt cele care n-au o singură dimensiune. Şi exact aşa am simţit personajul meu de la primele episoade. Un personaj care devine catalizator pentru propria-i viaţă, cât şi pentru a celor din jurul său.

Un foarte bun observator al vieţii şi al oamenilor din jur, fără, însă, să rămână un contemplator, ci mai degrabă un personaj care acţionează constant. Un personaj care atunci când se bucură o face cu toată fiinţa, atunci când plânge, pare că o lume întreagă se prăbuşeşte, un personaj care e cât o poveste în sine sau ca viaţa însăşi”, a spus ea, pentru aceeași sursă.

Rolurile principale din serial vor fi interpretate de Adi Nartea, cunoscut mai ales pentru rolul din serialul ”Vlad”, de la Pro TV, și Michaela Prosan.

Parteneri
A murit unul dintre milionarii României. Omul l-a adus pe Bush la București
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Familia Regală britanică, în peircol. Antimonarhiștii acuză costuri prea mari pentru contribuabili
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Taxa care îi face pe români să plătească mai mult în supermarketuri. Măsura este deja în vigoare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
RĂZBOI în TOATĂ REGULA! AU LANSAT RACHETE asupra CAPITALEI
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro