29 mai 2023 | 09:23

Retragerea unui campion. Ștefan Radu și-a luat „adio” de la cariera de fotbalist pe Stadio Olimpico, cu lacrimi în ochi – FOTO & VIDEO

Știri generale
Retragerea unui campion. Ștefan Radu și-a luat „adio” de la cariera de fotbalist pe Stadio Olimpico, cu lacrimi în ochi - FOTO & VIDEO

Momentele emoționante pe Stadio Olimpico din Roma, duminică 28.05.2023. Ștefan Radu a spus „adio” carierei de jucător la 36 de ani. Internaționalul român a fost ovaționat de fanii lui Lazio la meciul din campionat cu Cremonese și a început să plângă în momentele în care a ajuns în fața tribunei. Imaginile sunt emoționante.

Ștefan Radu s-a retras din fotbal. Internaționalul român a început să plângă pe teren la meciul Lazio – Cremonese 3-2

Ștefan Radu a jucat ultimul meci în tricoul lui Lazio și și-a luat „adio” de la cariera de fotbalist. Internaționalul român de 36 de ani a intrat pe teren în minutul 90 al duelului pe care echipa lui l-a câștigat cu 3-2, în runda cu numărul 37 din Serie A.

După ce arbitrul a fluierat finalul partidei, au urmat momente emoționante. Ștefan Radu a ajuns în fața tribunei în care se aflau fanii, iar câțiva reprezentanți ai galeriei au pătruns pe teren și l-au îmbrățișat. Fotbalistul român a fost foarte emoționat și i-au dat lacrimile.

„15 ani de bătălii cu vulturul pe piept. Un luptător, unul dintre noi! Ștefan Radu, cu Lazio pentru totdeauna”, au transmis fanii lui Lazio, pe bannerele afișate în peluză.

„Da, sunt foarte trist că va fi ultimul meci în fața fanilor pentru mine. Îmi pare rău, nu pot spune mai multe (n.r. e vizibil emoționat). E un meci important pentru a ne califica în Champions League.

Vrem să încheiem sezonul pe locul doi, pentru că echipa merită asta. Echipa a crescut foarte mult în ultimii ani. De când am venit aici, a fost progres de la an la an. Acum, Lazio este o forță, un nume mare. În următorii ani, sunt sigur că rezultatele vor fi și mai bune.

Sunt mândru că am devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe pe teren pentru Lazio, dar, așa cum am mai spus-o, prioritatea pentru mine a fost reprezentată de rezultatele echipei.

În vestiar, mereu am încercat să cresc buna dispoziție, uneori chiar și cu anumite glume.

Dacă mă sperie retragerea? Da! E inevitabil. Îmi va lipsi totul. În ultimii 15 ani, am făcut mereu același lucru: acasă, Formello (n.r. unde e baza lui Lazio), acasă.

Am obosit, așa că am spus că mi-a fost suficient. Poate că singurul lucru care nu-mi va lipsi este cantonamentul de vară. Le-am spus deja băieților că la vară îi voi vizita în cantonament îmbrăcat în haine de civil”, a declarat Ștefan Radu, potrivit corrieredellosport.it, înaintea acestei confruntări.

Ștefan Radu a scris istorie în tricoul lui Lazio

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în luna ianuarie a anului 2008 și a devenit fotbalistului cu cele mai multe meciuri la formația italiană (426) dar și cel cu cele mai multe apariții în Serie A pentru „Biancocelesti” (348). Fundașul român a reușit să câștige șase trofee: trei Cupe ale Italiei (2009, 2013, 2019) și trei Supercupe (2009, 2017, 2019). În acest sezon a jucat doar în trei partide, două în Europa League și una în Serie A.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro