Rețetele simple pentru deserturi cu fructe. Se prepară imediat, ai nevoie de câteva ingrediente

Rețetele simple pentru deserturi cu fructe. Se prepară imediat, ai nevoie de câteva ingrediente
Fructele merg fantastic în desertiuri

Care sunt cele mai simple deseruri cu fructe. Pot fi făcute chiar și de cei care nu se pricep la nebunie în bucătărie. Ai nevoie de puține ingrediente și trebuie să fii atent la pașii de preparare ca să îți iasă.

Rețetă pentru deserturi cu fructe

Mesele grele din jurul sărbătorilor de iarnă cer la final măcar un desert simplu și răcoritor. Ce poate să fie mai răcoritor decât un dulce la final cu fructe proaspete. Desigur că aici nu poți să te bazezi pe gustul unor struguri aparte sau aroma unor căpșuni dulci ca în toiul verii.

Cu toate astea, există tot ce îți dorești în supermarket-uri și poți să potențezi aromele cu diverse es ențe pentru a fi în ajutorul preparatelor. Ce poți să faci cu fructele? Nu trebuie să stai mult în bucătărie și nici nu sunt rețete greu de făcut. Poți să le faci în timpul în care invitații tăi servesc o cafea sau înainte sau alături de copiii tăi.

Cu siguranță cei mici se vor distra în timp ce le prepară. Sunt extrem de delicioase și poți să sari partea în care pui zahăr și să o înlocuiești cu miere de albină sau ciocolată neagră în unele rețetă. Iese la fel de delicios. De asemenea, nu trebuie să uiți de aspect.

Trebuie să aștepți să se răcească și să prindă o crustă tare tocmai pentu a putea să le tai cum se cuvine. Trebuie să iei în calcul faptul că la final trebuie pudrate cu zahăr. Arata deosebit alături de alte fructe proaspete pe lângă ele, se fac rapid și nici nu necesită multe ingrediente, așa că nu trebuie să-ți faci griji de bugetul cu care pleci la cumpărături.

Există alternative simple, ușoare și ieftine pentru cei care nu cred că desertul se poate prepara și acasă. Trebuie doar că ai o viziune și să iei ceea ce ai nevoie de la magazinul preferat.

De ce ai nevoie?

  • Pandișpan de căpșuni

Ingrediente

½ kg de căpșuni;
1 ou;
250 ml lapte;
250 g de zahăr;
100 g de unt;
200 g de făină;
2 lingurițe de praf de copt;
Un plic de zahăr vanilat;
Un praf de sare.

  • Spumă de fructe de pădure

Ingrediente

4 foi de gelatină;
300 g de fructe de pădure Edenia;
4 ouă;
75 de grame de zahăr;
150 de ml de smântână pentru frișcă.

  • Bezea cu fructe

Ingrediente

4 foi de gelatină;
300 g de fructe de pădure Edenia;
4 ouă;
75 de grame de zahăr;
150 de ml de smântână pentru frișcă.