Rețeta de pizza a lui Teo Trandafir. Ingredientele pe care le folosește vedeta pentru un deliciu

de: Bișinicu Andreea
06 08. 2022

Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Vedeta se bucură de multă notorietate, atât pe sticlă, cât și în mediul online. Care este rețeta de pizza favorită pe care Teo Trandafir a împărtășit-o cu susținătorii săi.

Ce fel de pizza mănâncă Teo Trandafir

Teo Trandafir a avut, de-a lungul timpului, probleme cu fluctuațiile de greutate, însă acum vedeta se află într-o formă fizică de invidiat.

Din cauza unor probleme grave de sănătate, pe care le-a depășit în trecut, prezentatoarea de la Kanal D a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia și-a schimbat complet regimul alimentar de zi cu zi, cu ajutorul nutriționistului său, Mihaela Bilic.

Cu toate acestea, Teo Trandafir nu se dezice și nici nu renunță la anumite mâncăruri favorite, ci face în așa fel încât să ajusteze rețetele în funcție de alimentele care-i sunt permise.

Pentru că este mare fină a pizzelor, vedeta de televiziune a găsit rețeta perfectă de pizza vegană, pe care o consumă atunci când are poftă de ceva bun. Ce presupune aceasta:

„Există o reţetă, dar nu știu cum se numește. E un fel de pizza, dar în locul blatului de făină, care mie nu îmi place, se pun felii de vânătă tăiate pe lung.

Reţeta este simplă: pui vânăta, apoi ceapa, ardeiul, mozzarela, cașcavalul, prosciuto crudo, ce avem prin frigider și ce ne place.

Se pot pune oricâte straturi dorim, apoi băgăm totul la cuptor. Oricine își poate prepara acest fel de mâncare acasă, cu un efort minim”, a declarat Teo Trandafir pentru csid.ro.

Ce mănâncă Teo Trandafir la micul dejun

În ceea ce privește secretul siluetei sale, Teo Trandafir mărturisește că niciodată nu sare peste o masă principală. Cu toate acestea, moderatoarea TV cedează mereu desertul, dar consumă fructe în locul unei gustări. La micul dejun, vedeta consumă ceva ușor, precum pâine de secară și un ou de prepeliţă.

„În general, servesc masa principală cu colegii mei, mâncăm toţi același lucru, de obicei meniul zilei de la unul din restaurantele din București: piept de pui cu salată, pulpe de pui cu ce garnitură este în ziua respectivă, peste.

Desertul de obicei îl cedez, dar fructul îl păstrez pentru gustare. Dimineaţa mănânc pâine de secară cu un ou de prepeliţă sau o feliuţă de ceva și am plecat.”, a completat vedeta pentru sursa citată.