Clătitele fără făină sunt o rețetă de mic dejun completă și sănătoasă. Vă prezentăm o rețetă care vă spune cum să faceți clătite fără făină. Puteți folosi banane sau cașcaval pentru aceste clătite ușoare.
Vă întrebați cum să faceți clătite fără făină? Aceste clătite delicioase, sănătoase și lipsite de proteine sunt făinoase și fără gluten! Nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente pentru a le face, și probabil le ai în cămară și frigider. Credem că aceste clătite sunt mai pline decât clătite tradiționale și suntem convinși că o să vă placă să le faceți și să le puneți la congelat chiar și pentru săptămâna viitoare.
Am inclus o mulțime de informații utile în rândurile care urmează pentru a servi mai bine tuturor celor interesați. Dacă doriți să săriți peste informațiile despre planul de alimentație sănătoasă, schimbul de ingrediente și alte informații despre cum să faceți clătite fără făină, vă rugăm să derulați pur și simplu în partea de jos a paginii, unde veți găsi această rețetă ușor de imprimat cu cremă și fără făină.
Ingrediente:
Sfaturi pentru rețete:
Timpul necesar pentru a pregăti compoziția este cam de 10 minute și vă garantăm că aceste clătite sunt rapide și ușor de făcut.
Preîncălziți tigaia
Se acoperă ușor o tigaie cu spray antiaderent pentru a nu se lipi clătitele și se încălzește la foc mediu.
Pregătiți-vă compoziția
Adaugă ouăle, vanilia, scorțișoara, uleiul de măsline, brânza de casă și ovăzul. Amestecați-le bine și dacă utilizați o banană în loc de brânză, faceți un piure din ea, după care o adăugați în compoziție.
Gătiți clătitele
Se toarnă ¼ ceașcă de amestec în tigaia preîncălzită. Lăsați să se facă pe o parte până când este plin de bule și marginile încep să se usuce, apoi rotiți clătita și gătiți încă un minut. Repetați până când toată compoziția a dispărut.
Serviți-le
Puteți folosi un topping pe clătite fierbinte facut cu unt, sirop de arțar sau fructe.