Rețeta Andreei Marin pentru clătitele care nu îngrașă. Ce ingrediente folosește
Rețeta Andreei Marin pentru clătitele care nu îngrașă. Frumoasa vedetă este cunoscută pentru programul alimentar sănătos pe care îl urmează. Întotdeauna ține cont de sfaturile nutriționistului cu care colaborează și încearcă să consume produse cât se poate de benefice pentru organismul său. Vezi cum prepară prezentatoarea TV clătitele dietetice.
Andreea Marin își urmează deviza și când gătește
Andreea Marin este o fană a clătitelor. De când a hotărât să își schimbe stilul alimentar într-unul mai sănătos, a renunțat la multe dintre produsele pe care le consuma anterior. Chiar dacă prepară în continuare clătite, folosește ingrediente diferite. Recent, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit rețeta sa pentru clătitele care nu îngrașă.
„Dacă vrei cu adevărat, se poate! Foarte gustoase clătitele dietetice, fără făina tradițională, fără zahăr! Desigur, așa cum am pățit și cu prăjitura negresă dietetică, neștiind exact ce fel de ingrediente să aleg din magazin, am avut și aventuri: compoziția finală de clătită nu se lega deloc, nu puteam să o întorc în tigaie ca pe una normală, ieșea gustoasă, dar… în bucăți.
Am dres-o apoi din ochi, însă știu unde am greșit: am aproximat anumite cantități, în loc să le măsor, iar laptele de cocos ales nu era chiar cel potrivit… Totu-i bine, însă, când se termină cu bine! Am făcut-o și pe asta!”, a scris Andreea Marin în descrierea postării cu rețeta pentru clătite.
În rândurile de mai jos îți vom explica cum face Andreea Marin clătite dietetice. E o rețetă simplă și rapidă.
Rețeta Andreei Marin pentru clătitele care nu îngrașă
Ingrediente:
- 6 ouă;
- un praf de sare;
- 2 linguri de ulei de cocos;
- 3/4 cană de mărime medie de lapte de cocos;
- jumătate de cană de făină de cocos;
- linguriță praf de copt;
- unt/ulei de cocos pentru prăjit.
Mod de preparare:
- Se separă albușurile de gălbenușuri.
- Se mixează albușurile cu sare până la obținerea unui amestec bățos.
- Se bat gălbenușurile cu cele două linguri de ulei de cocos, laptele și făina de cocos și praful de copt.
- Se toarnă albușul în mijlocul compoziției anterior preparate.
- Se amestecă compoziția ușor, cu ajutorul unei spatule, dinspre exterior spre interior.
- Se pune puțin unt sau ulei de cocos în tigaia lăsată la încălzit.
- Se gătesc clătitele în tigaie precum cele obișnuite.
Citește și: Rețetele pe care le pregătește Andreea Marin pentru iarnă. Trucurile pe care le are vedeta TVR
Clătitele preparate potrivit indicațiilor Andreei Marin sunt mai parfumate decât cele tradiționale. În schimb, sunt gustoase și se potrivesc de minune persoanelor care vor să consume produse dietetice, fără carbohidrații din făina albă și fără zahăr.