01 aug. 2023 | 17:03

Relația lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop a trecut la alt nivel. Ce anunț a făcut prezentatorul de la Survivor VIDEO EXCLUSIV

Monden
Relația lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop a trecut la alt nivel. Ce anunț a făcut prezentatorul de la Survivor VIDEO EXCLUSIV

Daniel Pavel și Ana Maria Pop împlinesc în toamnă doi ani de când s-au întâlnit la o petrecere mondenă, în urma căreia au decis să se mai vadă și iată că astăzi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Prezentatorul Survivor s-a integrat rapid în familia iubitei, având o chimie cu părinții ei încă de la prima vedere. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, vedeta Pro TV ne-a mărtursit că a avut ceva emoții la întâlnirea Anei cu tatăl lui, mai ales că seniorul spune direct ce gândește, fără menajamente.

La rândul ei, Ana Maria Pop a reușit să se facă plăcută în familia prezentatorului TV fără să facă vreun efort special, ci comportându-se natural. Cei doi îndrăgostiți ne-au spus că diferența de vârstă dintre ei, respectiv 9 ani, nu a fost niciodată un impediment.

Daniel Pavel: “Când nu sunt eu matur, e ea sigur”

Playtech Știri: Ce diferență de vârstă există între voi? Care este cel mai matur, nu neapărat ca vârstă?

Daniel Pavel: E un deceniu. Cam 10 ani, sunt 9 ani și un pic. Maturitatea e împărțită. Poate o proporție mai mare are Ana, pentru că e mai calmă. Oamenii calmi reușesc întotdeauna să facă un pas în spate să vadă situația. Dacă ești ca mine și te arunci în situație, nu o ții în ea, încerci să-i schimbi natura, esența.

Evident că te enervezi la un moment dat, de la trafic până la o ușă închisă, dar pe termen lung eu supraviețuiesc. Am învățat să supraviețuiesc. Și acum vine Ana, care spune de ce să nu trăim și frumos, adică nu doar supraviețuire, așa că ne completăm. Când nu sunt eu matur, e ea sigur.

Ana Maria Pop: Nu e niciun secret. Eu am 38 de ani, sunt 9 ani diferență între noi.

Sunt curioasă dacă la începutul relației vi s-a întâmplat să comunicați prin mesaje și să vă ciondăniți, adică să le interpretați greșit.

Daniel Pavel: Se întâmplă des cu mine și dinspre mine totdeauna. Nu cu Ana, niciodată! Ana are capacitatea de a absorbi energia lui Daniel de tip dragon, eu sunt dragon de foc în zodiacul chinezesc. Nu ne-am certat, eu mai auzeam cupluri care spuneau: hai, domne nu ai cum! Cu ea nu merge! Nu merge pentru că închide foarte elegant comunicarea și eu mă certam, dar singur!

Daniel Pavel și logodnica Ana-Maria Pop

Daniel Pavel și logodnica Ana-Maria Pop

Ana Maria Pop: “E firea mea, probabil că semăn și cu tata din punctul acesta de vedere”

Ana, așa ai fost dintotdeauna sau ai învățat să schimbi un pic tactica, strategia?

Ana Maria Pop: E firea mea, probabil că semăn și cu tata din punctul acesta de vedere. Și el este calm. Nu e firea mea să mă cert, mi se pare că poți să rezolvi altfel lucrurile și nu a fost cazul, pentru că relația noastră s-a clădit foarte încet și în timp.

După cât timp v-ați cunoscut părinții și cum a fost prima întâlnire?

Daniel Pavel: Destul de devreme, în economia relației, i-am cunoscut pe părinții Anei – mama și tata extraordinari, domnul general, doamna colonel, sunt cadre ale armatei. Mama mea e sus acolo.

Ana e un suflet extrem de nobil, Ana vede, Ana canalizează și pot spune că a cunoscut-o pe mama, iar pe tata l-a cunoscut tot așa, destul de devreme, în iarna primului an. Eu i-am cunoscut pe părinții ei mai repede.

Ai avut emoții la prima întâlnire?

Ana Maria Pop: Nu, niciodată, pentru că știu că atunci când prezint pe cineva tatălui meu și s-a întâmplat de foarte puține ori, mai exact de trei, e sigur, e ceva ce trebuie.

Daniel Pavel: “Îmi era teamă să nu îi spună lucruri că o vede mai calmă”

Povestește-mi și de prima ta întâlnire cu tatăl lui Daniel.

Ana Maria Pop: Prima întâlnire cu tatăl lui Daniel a fost de Crăciun și a fost chiar acasă la tatăl lui. Am mers cu un pachet frumos de mâncare gătită de mama și s-a bucurat foarte mult.

Daniel Pavel: Tata este o figură, este un bucureștean autentic, care ce are în gușă e și în căpușă, ți-o trântește de nu te vezi fără să își mai dea seama, e și vârsta. M-a făcut la 40, el are 86 acum, dar e verde. Asta era ideea: îmi era teamă să nu îi spună lucruri că o vede mai calmă, dar a iubit-o din prima!

Video: Daniel Bălan

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vine „Mama tuturor crizelor”. Datoriile guvernelor pentru măsuri socialiste o fac de neevitat
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro