14 mart. 2024 | 20:44

Regula pe care Kate Middleton a încălcat-o. Ce greșeală a făcut soția Prințului William

News
Regula pe care Kate Middleton a încălcat-o. Ce greșeală a făcut soția Prințului William
Kate Middleton a încălcat o regulă importantă

Kate Middleton a încălcat o tradiție regală de lungă durată în momentul în care a făcut publică o poză cu fiul ei, George. Prințesa de Wales a fost asupri criticată de britanici.

Kate Middleton, criticată după ce a încălcat o tradiție regală

Cu ocazia împlinirii vârstei de 10 ani, portretul Prințului George a fost realizat de către un fotograf profesionist și nu de propria lui mamă, Kate Middleton, care îi făcuse anterior portretele de ziua lui, așa cum spune tradiția regală.

În celebra poză, viitorul rege stă pe treptele Castelului Windsor și apare relaxat, cu zâmbetul pe buze. Kate Middleton este pasionată de fotografie, iar în fiecare an le face câte o fotografie nouă copiilor ei cu ocazia zilelor de naștere.

Anul acesta, poza Prințului George a fost realizată de către Millie Pilkington. Mai mult, Prințesa de Wales i-a cerut aceluiași fotograf să realizeze portretul aniversar al prințesei Charlotte pentru ce de-a 8-a aniversare. În aceasta, micuța este surprinsă îmbrățișând-o pe cățelușa Orla.

Prințul George

Prințul George

Kate Middleton, primele declarații după fotografia controversată

O fotografie postată de Prințesa de Wales de Ziua Femeii a stârnit numeroase comentarii. În această fotografie se află Kate Middleton și cei trei copii ai ei și ai prințului William.

Unii fani au observat și au reacționat dur când au văzut că fotografia este editată. Mai multe agenții de presă au retras-o, considerând că nu respectă standardele editoriale.

„Asta le aduce un prejudiciu de imagine membrilor regali. Erau conștienți de faptul că orice imagine cu Kate va stârni un interes uriaș. Partea neplăcută este că acum oamenii vor pune sub semnul întrebării orice declarație făcută cu privire la starea ei de sănătate”, a declarat scriitorul regal Peter Hunt, potrivit Daily Mail.

Palatul Kensington a precizat că fotografia a fost făcută de către prințul William. Reuters a precizat că a retras imaginea în urma unei reviziuni post-publicație.

În cele din urmă, Kate Middleton a transmis o declarație după controversele stârnite de fotografia publicată pe 8 martie. Într-o postare pe rețelele de socializare, prințesa de Wales a mărturisit că ea este cea care a modificat celebra fotografie care a stârnit controverse.

„Ca mulți fotografi amatori, ocazional experimentez și editarea. Îmi pare rău pentru orice confuzie pe care a creat-o fotografia de familie distribuită ieri. Sper că toți ați avut o zi a mamei foarte fericită”, a fost mesajul transmis de Kate.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro