Anca Țurcașiu pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, întrucât timpul pare să nu treacă deloc peste chipul și trupul celebrei vedete. Frumoasa artistă ține foarte mult la imaginea sa și muncește pentru a-și păstra silueta care a consacrat-o încă din tinerețe. Care este secretul său.
O privești și nu îți vine să crezi că a trecut de prima tinerețe. La 52 de ani, Anca Țurcașiu arată senzațional, mândrindu-se cu aceeași siluetă silfidă, ca de topmodel, pe care o avea în adolescență.
Cu un chip de păpușă, zâmbet de star de cinema, voce suavă, trup de manechin și carismă naturală, frumoasa artistă posedă toate calitățile necesare pentru a pune pe jar inima oricărui reprezentant al sexului puternic.
În ceea ce privește secretul siluetei sale perfecte, Anca Țurcașiu mărturisește că nu a mai consumat carne și produse de origine animală de mai bine de 20 de ani. De asemenea, vedeta face sport des și adoptă un regim alimentar echilibrat.
„Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură.
De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt.”, declara vedeta, acum ceva timp.
Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având o relație strânsă cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale.
Frumoasa vedetă le împărtășește acestora din secretele siluetei sale fără de cusur, explicându-le ce alimente consumă la cină.
„Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline.
O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă.”, a mai spus frumoasa Anca Țurcașiu.
De asemenea, Anca Țurcașiu bea un anumit fel de apă, care îi ajută pielea să-și mențină elasticitatea pentru mai mult timp.
„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.
Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a completat actrița.