Reacție halucinantă a unui ieșean. De ce a sărit la bătaie, cu o furcă, la doi polițiști

Reacție halucinantă a unui ieșean. De ce a sărit la bătaie, cu o furcă, la doi polițiști
Reacție halucinantă a unui ieșean. De ce a sărit la bătaie, cu o furcă, la doi polițiști

Un bărbat din Iași s-a ales cu o pedeapsă dură din partea judecătorilor, după ce a sărit la bătaie la doi polițiști. Acesta a fost condamnat la un an și cinci luni de închisoare pentru ultraj și tulburarea liniștii publice. Anchetatorii spun că bărbatul ar fi sărit la polițiști cu o furcă.

Polițiști atacați cu furca de un ieșean

Se pare că individul a sărit la cei doi agenți după ce tatăl său ar fi fost agresat. Bărbatul a pus mâna pe o furcă fără să stea pe gânduri și a atacat. „Vă omor și după mă duc la pușcărie”, a strigat acesta. Într-un final, acesta a fost imobilizat de agenți, iar acum este condamnat la un an și cinci luni de închisoare pentru ultraj și tulburarea liniștii publice.

Polițiștii au fost anunțați că o persoană necunoscută l-a agresat fizic pe un bărbat în timp ce se deplasa cu bicicleta prin comună. La fața locului au ajuns cei doi agenți pentru a verifica situația. În timp ce aceștia vorbeau cu bărbatul agresat, și-a făcut apariția și fiul victimei, fiind în stare de ebrietate.

Acesta a intrat într-o discuție contradictorie cu oamenii legii, spunând că nu iau măsurile necesare pentru cercetarea agresiunii tatălui său, în sensul că nu sunt verificate camerele de supraveghere din zonă, care ar fi surprins momentul incidentului.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare

Polițiștii i-au explicat bărbatului în stare e ebrietate că, la fața locului, urma să ajungă echipa operativă, pentru a investiga cele sesizate.

„Inculpatul a început să le adreseze persoanelor vătămate injurii și expresii jignitoare, manifestându-și astfel nemulțumirea. În timp ce cei doi agenți de Poliție se aflau pe podețul din fața locuinței, inculpatul a continuat să le adreseze injurii și expresii jignitoare, după care a pătruns în curtea imobilului, de unde a revenit având în mâini o furcă, pe care a îndreptat-o cu vârfurile spre un agent, oprindu-se la aproximativ 30-40 cm de zona gâtului acestuia.

În același timp, inculpatul le adresa agenților de Poliție amenințări cu moartea: «Vă omor și mă duc în pușcărie!». Cei doi agenți au încercat să-l liniștească pe inculpat, care continua să le adreseze injurii și amenințări cu acte de violență, folosindu-se de furca pe care o avea în mâini. Ulterior, inculpatul s-a calmat și a lăsat furca cu coarnele pe pământ”, au mai spus procurorii ieșeni.

La toată scena au fost martori și personalul de ambulanță, care fusese chemat la fața locului. Odată ajuns la audieri, bărbatul a negat toate cele întâmplate. Ulterior, acesta a declarat că le-a adresat injurii și amenințări polițiștilor, însă nu i-a atacat cu furca. În cursul judecății, acesta a refuzat să dea vreo declarație.

Urmăriți Playtech.ro și pe