Reacția virală a lui Cabral după ce a fost „ispitat” de o „blondisancă” în fața unui club: „Îmi place de bărba-su”

de: Iulian Ioncea
21 05. 2024

Fără doar și poate, Cabral este una dintre cele mai mediatizate vedete din țara noastră, dar și unul dintre cei mai amuzanți prezentatori TV din România.

Vedeta de la PRO TV face pe toată lumea să râdă atunci când apare pe post, iar în ultima vreme se pare că a devenit o țintă constantă a paparazzilor, care îl urmăresc la fiecare pas.

Zilele trecute, celebrul prezentator a fost DJ într-un club din București, iar când se îndrepta către intrare, pentru a-și începe munca, s-a întâlnit în parc cu două femei. Care, după spusele lui, îi sunt foarte bune prietene! Dar, după cum e prezentată povestea în tabloide, el nici nu le-ar cunoaște și s-au întâlnit întâmplător.

Povestea care inițial părea cu iz de amantlâc a fost dată de gol de Cabral chiar pe pagina lui Facebook, acolo unde a făcut o postare care s-a viralizat imediat: a adunat peste 1.000 de reacții și câteva zeci de comentarii. Asta pentru că a prezentat povestea așa cum a fost pe bune, nu cum apare în presa de scandal.

Cabral a comentat în stilul caracteristic o știre despre el

Pentru a explica la ce face referire, Cabral a pus și două printscreen-uri cu știrea din care reieșea că ar putea fi infidel la ceas de seară!

„Acum ceva zile am apărut la ziar că sunt foc pe șatene. Așa e, îmi place mult de prietena mea Cori, șatena. Dar la fel de mult îmi place de bărba-su, Marius, că e băiat mișto și de viață. Acum văd că se întreabă dacă are picioare frumoase…

Sunt însurat, așa-i, cu o femeie despre care eu cred că e foarte frumoasă. Și pot spune fără apăsări că… Da, Claudia Neghină are niște picioare superbe! Dar știe și ea asta, nu m-a întrebat niciodată în vreo 26 de ani de când o știu… Oricum, o fi bine că după ce faci un copil primești titlul de blondisancă (ce-o fi asta, n-am de unde să știu)?

Oare cum o fi dacă colega mea de apartament n-ar avea încredere în ea sau în noi? Ar fi ieșit niște probleme în familie? Probabil că ar fi ieșit. Nu e cazul, ne luăm la mișto pe WhatsApp. Că așa sunt eu, mai ispitat”, a scris Cabral pe Facebook.

Astfel, una dintre femeile care i-au ieșit în cale în drumul spre club era nimeni alta decât Claudia Neghină, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate fotomodele din România.