Reacția uluitoare a Gabrielei Firea când a văzut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

de: Ștefan R. Apostol
27 09. 2020
Dacă la primele ore ale dimineții, atunci când și-a exprimat și opțiunea de  vot, Gabriela Firea era încrezătoare în forțele sale, în această seară, după publicarea rezultatelor exit-poll, edilul încă în funcție a prezentat cartea candidatului care încă mai așteaptă rezultatele oficiale. Firea a preferat să se retragă în biroul ei și să nu  le vorbească oamenilor cu echipa de campanie în spate.

Reacția uluitoare a Gabrielei Firea când a văzut rezultatul votului pentru alegerile locale

Până la această oră, conform datelor statistice, 640.000 de bucureșteni au votat, prezența a depășit 35%. Procentul din acest an este peste prezența totală de la alegerile locale din 2016, când a fost de 33,23%. Astăzi, 27 septembrie, a fost o zi grea pentru Gabriela Firea. În urma sondajelor de opinie, venea pe locul doi, după Nicușor Dan. Cu toate astea a ieșit optimistă din secția de votare, declarând că:

Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei a reacționat imediat după exit-poll

”Am votat dis de dimineaţă şi mă bucur că am ajuns să fiu primul votant din această secţie. Am votat cu gândul la toţi tinerii şi la toţi vârstnicii, ne dorim investiţii în infrastructură, combaterea poluării, investiţi foarte mari în școli, cei mai importanţi sunt oamenii. De mâine la muncă, ne câştigăm dreptul la muncă,” a declarat Gabriela Firea la ieşirea de la urne.
După votul de astăzi, Gabriela Firea a decis să se retragă la sediul PSD din Băneasa, unde a așteptat rezultatele alegerilor locale.

Ce a declarat Gabriela Firea

COnform datelor intermiare, Nicușor Dan a învins-o pe Gabriela Firea, actualul Primar General al Capitalei. Aceasta a avut o delcarație prin intemediul paginii sale de facebook:

”Spre dimineață vom afla exact care este rezultatrul real al alegerilor. Declarația o voi face mâine legat de rezultatul votului de astăzi. Proprii mei copii care intrau pe youtube sau prietenii mei găseau tot felul de filmulețe negative la adresa mea care nu au nicio legătură cu realitatea. Cu ce am facut eu ca parlamentar sau ca primar. Nu m-am ocupat cu asa ceva, ca si contracandidatii mei. Eu m-am axat pe prezentarea situației în care am preluat Bucureștiul acum 4 ani. Care sunt proiectele noi si ce ar trebui sa facem de-acum in colo. În această luna de campanie nu am vorbit de faptul ca nu avem centură, că se oprește apa caldă și asta pentru că Guvernul nu a vrut să rezolve problema. Și astfel s-a dat vina tot pe mine pentru acest lucru.”, a declarat Gabriela Firea, după alegerile locale de astăzi.