Reacția șocantă a tatălui bătăușei de la Târgu Jiu, după ce a fost reținută de poliție: ”Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei”

Reacția șocantă a tatălui bătăușei de la Târgu Jiu, după ce a fost reținută de poliție: ”Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei”
Reacția șocantă a tatălui bătăușei de la Târgu Jiu după ce a fost reținută de poliție: ”Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei"

Cazul de o violență rară de la Târgu Jiu a oripilat o țară întreagă, mai puțin pe părinții fetelor agresoare care au umilit și bătut o tânără nevinovată. În urma reținerii uneia dintre ele pentru 24 de ore, părinții fetei se revoltă pentru nedreptatea făcută.

O bătaie ruptă din filmele de groază

Unul dintre cele mai recente cazuri de bullying este cel care a avut loc în urmă cu puțin timp în Târgu Jiu, acolo unde un grup de patru adolescente cu vârste între 12-14 ani și-au bătut joc de o altă tânără de 14 ani, lovind-o, trăgând-o de păr și vorbindu-i urât. Alături de acestea a fost și un tânăr care a filmat întreaga bătaia, fără a interveni în apărarea victimei.

Agresoarele au amenintat-o pe fata de 14 ani cu moartea
Agresoarele au amenintat-o pe fata de 14 ani cu moartea

Pentru a păstra ascunsă agresiunea, fetele bătăușe au amenințat-o pe victimă cu moartea, astfel că victimei i-a fost frică să povestească cele petrecute. Ulterior, părinții adolescentei umilite au aflat ce s-a întâmplat atunci când au fost sunați de oamenii legii.

În cele din urmă, cele patru fete au fost identificate și audiate de polițiștii, acestea fiind însoțite de părinți și un psiholog. Una dintre agresoare, o adolescentă care are 14 ani împliniți, a fost reținută în arestul poliției pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, aceasta este obligată să se prezinte la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Târgu Jiu, urmând să fie trimisă la Judecătorie cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fata agresoare, o elevă cu rezultate excelente la învățătură

În ciuda faptului că fata lor a ajuns în atenția poliției și a unei țări întregi, tatăl agresoarei de 14 ani reproșează poliției că i-au reținut copila atâta timp. De vină pentru tot ce s-a întâmplat, spune acesta, este societatea și pandemia care i-a ținut pe elevi departe de școală.

Potrivit antena3.ro, tatăl susține că acest comportament al fetei sale este de nerecunoscut, ea fiind un copil cuminte și o elevă eminentă.

”Un act de teribilism din partea fetiței noastre pe care nu o regăsim ca și comportament și nu am recunoscut acest comportament față de ce avea acasă. Un copil cu multe diplome și multe rezultate la învățătură foarte bune.

S-a întâmplat, societatea, lipsa școlii din luna martie.. Noi plecăm la serviciu… Din luna martie, soția mea a fost izolată la serviciu de trei ori consecutiv, câte două săptămâni.

Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei. Trebuie lăsată lângă noi, sub consiliere psihologică, pentru că și ea a suferit 6 ore de traumă psihică.

Este dat cu pietre în acești copii care considerăm că au avut o ieșire. Știu că imaginile sunt foarte dure, chiar și pentru noi. Eu ca părinte nu am putut să le privesc”, a declarat tatăl fetei, potrivit antena3.ro.

Tatăl adolescentei bătăușe se oferă să facă închisoare

De asemenea, tatăl fetei agresoare a vorbit deschis în fața presei și a declarat că este dispus să facă închisoare în locul fiicei sale, aceasta fiind expusă deja la un stres foarte mare. Timp de șase ore, tânăra alături de celelalte agresoare au fost audiate de polițiști, ulterior aceasta fiind și reținută în arestul poliției.

Părintele s-a arătat revoltat despre pedeapsa mult prea aspră aplicată fiicei sale, în ciuda faptului că mulți criminali rămân nepedepsiți

„Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alţii cu săbii care au intrat peste oameni şi nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soţia mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu…

Am fost îngrădiţi de acest drept de a sta lângă copiii noştri şi iată consecinţele. Ştiu că a fost o greşeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest.

Este ceva ce nu poţi să vezi, mă pun şi în postura părinţilor fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuţi decât mine. Mă duc eu în locul ei…

Fetiţa care a fost agresată a venit ieri, înaintea poliţiei, la noi acasă, împreună cu o verişoară a ei, s-a luat în braţe cu fata mea, s-au împăcat, şi-au cerut scuze reciproc, s-au împăcat fetele. (…)

Ştiu că imaginile sunt foarte dure pentru oricine şi trebuie învăţat din acest necaz, să nu se mai întâmple aşa ceva.”, a declarat tatăl agresoarei.

Fimlulețul în care se pot vizualiza scenele șocante în care o fată de 13 ani este bătută cu bestialitate poate fi văzut AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI