13 feb. 2023 | 08:00

Reacţia Regelui Charles când i s-a cerut să îl aducă pe Harry înapoi în Marea Britanie. Momentul a fost filmat, nu a putut să ignore

Monden
Reacţia Regelui Charles când i s-a cerut să îl aducă pe Harry înapoi în Marea Britanie. Momentul a fost filmat, nu a putut să ignore
Reactia Regelui Charles cand i s-a cerut sa il aducă pe Harry inapoi in Marea Britanie. Momentul a fost filmat, nu a putut sa ignore

Regele Charles al III-lea a comis o nouă gafă în spațiul public, după ce un cetățean al Marii Britanii i-ar fi cerut să-l aducă pe fiul său, Prințul Harry, înapoi la Londra. Momentul a devenit viral pe rețelele sociale. Ce i-au putut răspunde monarhul.

Regele Charles, gafă de zile mari la adresa Prințului Harry

Regele Charles a revenit în centrul atenției mass-media, după ce un videoclip controversat cu el a devenit viral în mediul online. Suveranul britanic pare să fi uitat cine este Prințul Harry, potrivit unei glume pe  care a făcut-o, recent, la adresa mezinului său.

Acum câteva zile, Regele Charles a ajuns la Universitatea din East London, unde a fost întâmpinat cu urale când a descins, nonșalant, din Rolls Royce-ul său negru, salutând mulțimea ce se strânsese în fața clădirii.

În timp ce monarhul saluta membrii instituției care stăteau în fața edificiului, un student din mulțime a fost auzit strigând: „Te rog să-l aduci înapoi pe Harry!”

Fără să ezite, Regele Charles a întrebat „Cine?”, semn că nu ar auzit întrebarea pusă inițial. După doar câteva secunde, monarhul a realizat ce greșeală a putut comite, replicând „ar fi drăguț”, potrivit celor de la Daily Mail.

Gluma făcută de rege a fost catalogată drept nesărată de către cei mai mulți dintre cetățenii britanici, care au pus sub semnul întrebării prezența lui Harry și a soției sale, Meghan Markle, la ceremonia de încoronare a suveranului, programată pentru luna mai a acestui an.

Regele Charles al III-lea a vizitat Universitatea din East London pentru a marca cea de-a 125-a aniversare a instituției.

În timpul turneului la universitate, liderul statului britanic și-a deschis și noul centru de predare medicală de primă linie.

Citește și Gafa făcută de Regele Charles al III-lea în public. Ce s-a văzut când s-a descălţat, fotografii au fost pe fază

Când va avea loc încoronarea suveranului britanic

De asemenea, tatăl Prințului William a făcut o călătorie la Brick Lane, în estul Londrei, pentru prima dată de când a devenit rege.

Regele Charles și Regina Consoartă Camilla s-au întâlnit cu cei din comunitatea din Bangladesh din Londra, vizitând diverse organizații de caritate, vorbind cu persoanele care au fost implicate activ în mișcarea anti-rasism din anii 1960 și 1970.

Cuplul regal britanic a fost întâmpinat de dansatori îmbrăcați în haine tradiționale, cu un coș cu flori, în timp ce mergeau pe strada istorică din estul Londrei.

Încoronarea suveranului va avea loc pe dta de 6 mai 2023 la Westminster Abbey din Londra. Potrivit surselor străine, Regele Charles și-ar dori ca ducele și ducesa de Sussex să fie prezenți la evenimentul grandios.

Citește și Regele Charles, răspuns ciudat când a fost întrebat de Prințul Harry: ‘Cine?’

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Bela Urasi, milionarul care își afișează banii pe patru roți. Ce bolizi are siguraticul om de afaceri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de circulație
Capital.ro
Tradiții și obiceiuri în a doua zi de Paște. Ce este interzis să faci în Săptămâna Luminată
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
OBLIGATORIU în a doua ZI de PAȘTE! Cum ai NOROC toată viața
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro