Reacția halucinantă a directorului CFR după ce sute de călători, dintre care zeci de copii, au rămas blocați opt ore într-un tren

Reacția halucinantă a directorului CFR după ce sute de călători, dintre care zeci de copii, au rămas blocați opt ore într-un tren
Tren plin cu călători, lăsat în câmp opt ore Sursă foto: Antena3

Un tren cu zece vagoane, care circula pe ruta Mangalia-București, a rămas în câmp, lângă București, aproape de miezul nopții. Din nefericire, în tren se aflau 30 de copii, care au fost obligați să reziste fără apă și mânare mai bine de opt ore. În urma mediatizării acestui eveniment revoltător, directorul CFR Călători s-a arătat neputincios în vederea găsirii unor soluții.

“Nu a venit nimeni”

Momente de coșmar au trăit călătorii unui tren care venea dinspre litoral la București. Din cauza unor defecțiuni tehnice și a obstacolelor apărute în urma fenomenelor meteorologice, zeci de cetățeni și peste 30 de copii au așteptat ca autoritățile să intervină pentru soluționarea problemei.

Din păcate, așteptarea a fost în van, astfel că mai mulți călători au solicitat ajutor din toate părțile.
După mai bine de opt ore, un microbuz destinat transportului de persoane a sosit la destinație, putând ajuta o parte dintre călătorii abandonați în câmp. Un echipaj SMURD a împărțit sticle de apă pentru călătorii rămași în tren.

„De la ora 23:00 suntem blocați aici. Nu a venit nimeni. Ni s-a spus că o să vină o locomotivă din București. Copiii nu mai au apă, nu mai au mâncare. Eu am un grup de 30 de copii, dar mai sunt și alți copii care sunt mult mai mici. Este un grup de judo. Cred că au 6-7 ani.

Ai noștri sunt mai mari, 16-17 ani. S-au mai jucat cărți, dar deja răbdarea lor nu mai este. Suntem în câmp, în mijlocul câmpului”, a transmis Alexandra Dobrescu, mama unui copil.

Reacția directorului CFR după incidentul petrecut azi noapte

Într-o intervenție la Antena3, Ovidiu Vizante, director CFR a explicat motivul pentru care peste 30 de copii și mai mulți adulți au rămas izolați în câmp pentru mai multe ore. Acesta a fost întrebat de ce timp de opt ore nicio locomativă nu s-a prezentat pentru a o înlocui pe cea defectă, iar răspunsul acestuia a șocat milioane de români.

“Cred că e impropriu să spuneți abandonați când toți directorii CFR Călători au încercat să găsească o soluție. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren”, a afirmat acesta.

După ce un jurnalist a afirmat că directorul trebuie să găsească soluțiile, Ovidiu Vizante a venit cu o replică care a indignat și a jignit cu desăvârșire clienții CFR.

“Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?”, a fost răspunsul acestuia.

Șeful CFR a afirmat, de asemenea, că toți pasagerii vor primi apă atunci când ajung la București, iar după ce a fost întrebat dacă este relevant după 8 ore petrecute în izolare, directorul CFR s-a arătat revoltat și a închis telefonul: “Da, dumneavoastră căutați senzaționalul… Mulțumesc! La revedere!”, a declarat acesta, potrivit sursei citate.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI