Reacția Emei Uta, după ce Alex Bodi a jignit-o în spațiul public: ”Mergi beată prin cluburi, la hotel cu unul, cu altul!”

de: Violeta Badea
27 07. 2024

Ema Uta i-a dat replica lui Alex Bodi, după ce acesta a jignit-o grav în spațiul public! Nimeni nu s-ar fi așteptat să transmită un asemenea răspuns! Afaceristul a dezvăluit lucruri neștiute despre obiceiurile pe care le-ar avea fosta lui parteneră. Alex Bodi a făcut ieri seară, 26 iulie 2024, un live pe Instagram în care a simțit nevoia să clarifice public situația dintre el și Ema Uta. Afaceristul a făcut acuzații grave la adresa fostei logodnice.

Ema Uta răspunde acuzațiilor făcute de Alex Bodi

Alex Bodi a transmis că el este cel care a decis să pună punct relației de trei ani pe care a avut-o cu Ema Uta, chiar dacă avea planuri serioase de viitor cu ea. După cum se știe deja, cei doi s-au logodit în primăvara acestui an.

Cu toate că fostul iubit i-a adus acuzații grave, Ema Uta a ales să-i răspundă acestuia într-un mod calm și diplomatic. Ea a postat în mediul online un mesaj prin care a subliniat că nu dorește să intre în conflict și că va răspunde întotdeauna cu iubire, nu cu ură.

”Dacă e așteaptă cineva la o replică… Din partea mea veți vedea numai iubire”, a scris make-up artistul pe InstaStory.

Relația tumultuoasă dintre Ema Uta și Alex Bodi

Relația dintre Ema Uta și Alex Bodi a fost una marcată de suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au cunoscut acum trei ani și au început o relație ce părea promițătoare.

În plus, primăvara anului 2024 a adus o mare surpriză pentru fanii cuplului, când afaceristul a cerut-o în căsătorie pe blondină, iar aceasta a acceptat. În ciuda acestui lucru, însă, relația a început să se clatine din cauza unor neînțelegeri.

Alex Bodi a declarat public că nu se mai simțea împlinit în relația cu Ema Uta și că nu mai avea liniștea de altădată. Acest lucru a dus la decizia lui de a pune capăt relației.

Într-un live pe Instagram, afaceristul a adus în discuție aspecte mai puțin cunoscute despre Ema Uta, acuzând-o de comportamente nepotrivite.

”Eu m-am îndrăgostit de fetița asta pentru că îmi oferea liniște, îmi oferea ceva care rar am mai întâlnit (…) Dacă îți dau totul și îți ofer totul, iar tu te ții o femeie demnă, că zici că ai demnitate, când eu pun capăt relației și tu după trei săptămâni te culci cu alt bărbat, care e demnitatea? Despre ce demnitate vorbim?

Despre ce vrei tu să fii un exemplu al fetelor din ziua de azi pe care le ai la tine la cursuri. Pentru ce? Să fii ce? Ăsta e exemplu de femeie independentă și deșteaptă? Că mergi beată prin cluburi și te duci la hotel cu unu și cu altul. După trei săptămâni! Ai avut o relație de trei ani”, a spus afaceristul.

Citește și Ema Uta, apariție de senzație pe plajă. Vedeta și-a etalat bronzul perfect și trupul de zeiță!

Cu cine şi-au refăcut vieţile amoroase Ema Uta și Alex Bodi

După despărțirea de Alex Bodi, Ema Uta a fost văzută alături de un alt bărbat, semn că a reușit să treacă peste această perioadă dificilă și să își continue viața.

Acum, vedeta s-ar iubi cu Andrei Barbu, un antreprenor de succes în domeniul imobiliar, potrivit spynews.ro. Alex Bodi, de asemenea, și-a găsit fericirea alături de Ecaterina Ciorbă, o tânără din Republica Moldova.

Citește și Ce a făcut Alex Bodi cu puțin timp înainte să fie reținut de Poliția de Frontieră: ”O scot prin geam, dacă nu plec în Mykonos”!