Răzvan Simion a fost executat silit! Ce a făcut prezentatorul TV i-a șocat profund pe fanii acestuia

Răzvan Simion a fost executat silit! Ce a făcut prezentatorul TV i-a șocat profund pe fanii acestuia
Razvan Simion a fost executat silit Ce a facut prezentatorul TV i-a socat profund pe fanii acestuia

Situație neplăcută pentru Răzvan Simion. Simpaticul prezentator TV de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost executat silit de către vecinii fostului său apartament din București, unde locuia cu fosta soție și cei doi copii. Despre ce este vorba, de fapt. Ce sume are de plătit matinalul.

Cine l-a executat silit pe Răzvan Simion

Răzvan Simion a avut parte de clipe neplăcute în ultima perioadă. Vedeta de la Antena 1 a fost executată silită de către foștii săi vecini. Înainte de a-și cumpăra casa din Corbeanca, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a locuit într-un apartament la bloc în cartierul Drumu Taberei din Capitală, împreună cu fosta lui soție Diana și cei doi copii, Tudor și Ianca.

Potrivit celor de la Wowbiz, colegul de matinal al lui Dani Oțil ar fi fost executat silit de către administratorii blocului în care a domiciliat Răzvan acum mulți ani de zile, chinuindu-se să-și recupereze banii de întreținere. Aceștia l-au acuzat pe iubitul Dalianei Răducan că a blocat conturile asociației de proprietari.

Mai mult de atât, se pare că Răzvan Simion a fost chemat în instanță de către foștii săi vecini care i-au cerut banii restanți. Vorbim de sume cuprinse între 4.159,89 lei din perioada martie 2016 – aprilie 2018 și 1.701,54 lei penalități pentru perioada aprilie 2011 – mai 2018, ajungând la un total de 7000 de lei.

Răzvan Simion nu s-ar fi prezentat la proces și nu ar fi depus nici întâmpinare. Diana, fosta soție a matinalului de la Antena 1, ar fi primit și ea o citație, deși bruneta i-a lăsat apartamentul tatălui copiilor ei la partajul după divorț.

Cum și-au recuperat banii foștii vecini ai lui Răzvan Simion

În octombrie 2018, vecinii lui Răzvan Simion au câștigat procesul, iar patru luni mai târziu, asociația de proprietari a apelat la un executor judecătoresc care a mers din nou în instanță să ceară încuviințarea executării silite, în urma căreia foștii vecini ai vedetei și-ar fi primit datoria.

„În motivarea cererii reclamanta a arătat că începând cu lună martie 2016 și până în prezent, pârâții au refuzat să mai achite cotele de întreținere ce îi reveneau. Deși în nenumărate rânduri reclamanta a încercat să-i convingă pe pârâți să-și achite datoriile față de reclamantă, aceștia nici până în prezent nu și-au îndeplinit obligațiile ce le revin conform art.

25 din Hotărârea de Guvern nr. 1588/2007, pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari”, se arată în dosar.