Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK! Ce mesaj i-au transmis grecii, imediat ce l-au luat

Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK! Ce mesaj i-au transmis grecii, imediat ce l-au luat
Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK! Ce mesaj i-au transmis grecii, imediat ce l-au luat

Răzvan Lucescu a revenit ca antrenor la PAOK, după o pauză de doi ani. El a mai antrenat echipa între 2017 și 2019 și a reușit să câștige un campionat și două Cupe ale Greciei. Echipa a făcut anunțul oficial pe site-ul clubului.

Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK Salonic

PAOK a ajuns la o înțelegere cu Răzvan Lucesc. El este de acum antrenor principal, iar clubul a făcut anunțul oficial. „Suntem mândri să putem anunța revenirea celui mai de succes antrenor din istoria noastră modernă și îi urăm mult succes în noua aventură”, a fost mesajul afișat de club.

„Generalul s-a întors! PAOK FC anunță că a ajuns la un acord cu Răzvan Lucescu în privința unui contract pe trei sezoane. Împreună cu staff-ul său, Răzvan Lucescu se va întoarce în calitate de antrenor principal la PAOK. Suntem mândri să putem anunța revenirea celui mai de succes antrenor din istoria noastră modernă și îi urăm mult succes în noua aventură”, a fost mesajul clubului de pe site-ul oficial!

Răzvan Lucescu urmează să se întoarcă în vară la PAOK Salonic, echipă care a cunoscut multe reușite sub îndrumarea românului. Cel mai răsunător succes a fost în momentul în care PAOK a reușit să cucerească titlul după 34 de ani.

După acest moment, Răzvan Lucesc a decis să plece la Al Hilal, unde a stat pentru două stagiuni. La începutul acestui an, antrenorul român a fost dat afară. El a încercat să mai negocieze și cu AEK Atena, potrivit surselor jurnaliștilor eleni, însă nu s-a ajuns la niciun acord, scrie playsport.ro.

De altfel, s-a vorbit despre o trecere în Seria A, prima la Parma, apoi Sampdoria Genova. Niciuna dintre acestea nu s-au concretizat, însă antrenorul a bătut palma cu PAOK Salonic, echipă pe care a antrenat-o cu mare succes în trecut.

Pe câți bani a semnat Lucescu

Se pare că Răzvan Lucesc și Ivan Savvidis, președintele PAOK, au negociat intens până să concretizeze totul. Oferta a fost de 1,85 milioane de euro pe an pentru ca antrenorul român să antreneze clubul din Grecia, însă în funcție de bonusuri și performanțe, ar putea lua chiar și mai mult.

În ultimul sezon din Grecia, PAOK a terminat pe locul 2, cu 26 de puncte în spatele lui Olympiakos. Răzvan Lucesc povestea în urmă cu doi ani când părăsea echipa elenă că nu a plecat din cauza banilor și că uneori patronii pot lua deciziile pe care le cred bune pentru cluburile lor.

Uneori patronii au dreptul să decidă cum doresc. Dar, în același timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă și filosofia lui nu mai e susținută, e mai bine să plece. Dacă nu face asta, va apărea frustrarea de ambele părți și tot ceea ce s-a construit se va distruge”.

„Nu am plecat de la PAOK pentru bani. Am un salariu bun acum, dar nu acesta a fost motivul. Cel mai important este să mă simt bine la echipa pe care o antrenez, chiar dacă e de nivel mai mic, ca Xanthi sau Rapid”, spunea Lucescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI