Războiul termoficării bucureștene continuă. Gabriela Firea, despre Nicușor Dan: „Frigușor Ban a scris o compunere dictată”

Războiul termoficării bucureștene continuă. Gabriela Firea, despre Nicușor Dan: „Frigușor Ban a scris o compunere dictată”
Gabriela Firea, acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan

Conflictele dintre fostul primar al Capitalei și actualul primar, Nicușor Dan, par să nu se termine niciodată. Motivele par să fie multe, însă laitmotivul tuturor este subiectul legat de apă caldă și căldură. După ce Nicușor Dan le-a promis bucureștenilor rezolvarea problemelor termice, acesta începe să caute vinovații în fosta amdinistrație, motiv de dispute fără soluții.

„Gabriela Firea este sursa frigului din apartamente”

Nicușor Dan a scris duminică pe Facebook motivul pentru care bucureștenii se confruntă la început de iarnă cu lipsa căldurii și a apei calde. Deși a promis în campania electorală că se va ocupa de aceste probleme, iar bucureștenii nu vor suferi de frig, lucrurile par să nu fie atât de repede rezolvate.

Pentru a scăpa cu basmaua curată, Nicușor Dan arată cu degetul spre Gabriela Firea, motivând că din cauza ei, bucureștenii au de tras ca și până acum.

„Avem 6 săptămâni de când încercăm să ţinem pe linia de plutire un oraş făcut praf şi să punem bazele dezvoltării viitoare. Nu vreau să pierdem timpul în polemici şi să ne scuzăm invocând greaua moştenire.

Dar tupeul, obrăznicia şi minciuna fostului primar general depăşesc orice limită şi nu pot să nu răspund. Ca să fie foarte clar, Gabriela Firea este sursa frigului din apartamentele dumneavoastră.

Despre ce vom putea noi îmbunătăţi, după dezastrul făcut de ea, putem fi punctual şi în timp evaluaţi de bucureşteni. Nu am promis miracole, ci administraţie onestă şi eficientă”, a scris Nicuşor Dan duminică pe Facebook.

Acesta a a mai menționat că din cauza datoriilor făcute, Gabriela Firea nu a putut accesa banii europeni, deși i-a avut la dispoziție din 2016.

El a acuzat-o pe reprezentanta PSD că a „a amânat, din interes electoral, lucrările absolut vitale de reparație care ar fi permis evitarea avariilor din prezent„, motiv pentru care „rețeaua de termoficare a devenit, la propriu, un ciur prin care se risipesc banii bucureștenilor, pierderile de apă caldă fiind de mai bine de trei ori mai mari în 2020 decât în 2016”, au fost câteva dintre acuzațiile pe care acesta i le aduce Gabrielei Firea.

Gabriela Firea, replică acidă după acuzațiile lui Nicușor Dan

Gabriela Firea nu a întârziat să-i răspundă public provocării lui Nicușor Dan, astfel că și ea a publicat pe Facebook un mesaj în care îl atacă pe actualul primar al Capitalei, insinuând că a mințit bucureștenii că le rezolvă probleme existente, în timp ce preocuparea ți interesale sale s-au dovedit a fi unele exclusiv politice

„Frigușor Ban a scris o compunere dictată de băieții bogați de la ELCEN. Nu explică de ce trăim cea mai mare criză în termoficare. Niciodată nu au fost atât de multe blocuri lăsate fără apă caldă și căldură.

Dar ne explică de ce a mințit în campanie că, în prima zi de mandat, va rezolva problema apei calde și a căldurii. Minciuna are picioare scurte!
Iar zilele acestea, în loc să se zbată pentru bucureșteni, el și-a pierdut timpul în campanie pentru Orban.

A promis că va sta cu “poporul” dar îi place la masă cu rechinii politici. Fiecare minciună din campanie o va resimți prin toți porii.

Pentru că nu poți minți cu nerușinare și să crezi că tu ești deșteptul deștepților iar toată lumea e naivă și te crede la nesfârsit pe cuvânt!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI