Războiul împotriva Ucrainei ar putea începe oficial pe data de 9 mai. Anunțul care demască planul diabolic al lui Vladimir Putin

Războiul împotriva Ucrainei ar putea începe oficial pe data de 9 mai. Anunțul care demască planul diabolic al lui Vladimir Putin
Vladimir Putin și Volodimir Zelenski Sursă foto: imalbania.ro

Apar informații care dau peste cap toate planurile Occidentului, astfel că Rusia are în plan noi atacuri asupra Ucrainei. Potrivit oficialilor americani și occidentali, Vladimir Putin ar putea declara război oficial pe data de 9 mai, atunci când Rusia sărbătorește „Ziua Victoriei” asupra naziștilor. Deși multă vreme s-a crezut că liderul rus va folosi această dată pentru a-și anunța victoria împotriva Rusiei, ultimele informații indică un alt mod de a folosi această dată.

Care ar putea fi planul lui Vladimir Putin pentru înfrângerea Ucrainei

După ce ministrul rus de Externe a dat asigurări cu privire că data de 9 mai nu este termenul limită pentru o cucerire în Ucraina, așa cum toată lumea credea, oficialii occidentali consideră că această dată va fi folosită în scop propagandistic, dar diferit, astfel că Rusia ar putea anunța că de-abia acum începe războiul adevărat pentru „denazificarea” Ucrainei.

„Armata noastră nu își va ajusta în mod artificial acțiunile la nicio dată, inclusiv de Ziua Victoriei.
Ritmul operațiunii din Ucraina depinde, în primul rând, de necesitatea de a minimiza posibilele riscuri pentru populația civilă și armata rusă.

Vom sărbători solemn data de 9 mai, așa cum facem întotdeauna. Să ne amintim de cei care au căzut pentru eliberarea Rusiei și a altor republici ale fostei URSS, pentru eliberarea Europei de flagelul nazist””, a transmis Serghei Lavrov, în cadrul unui interviu pentru televiziunea italiană Mediaset, difuzat duminică.

Ce spun oficialii americani despre scenariul pregătit de Vladimir Putin

De asemenea, secretarul britanic al Apărării, Ben Wallace, a transmis că Vladimir Putin ar putea pregăti o lovitură de grație pentru întreaga lume, astfel încât să anunțe că, de fapt, abia acum începe un război împotriva Ucrainei și pentru a câștiga, are nevoie de o armată mai puternică și mai numeroasă.

”El a lansat scenariul, pregătind scena pentru a putea spune: ‘Uite, acum este un război împotriva naziştilor şi ceea ce am nevoie este de mai mulţi oameni. Am nevoie de mai multă carne de tun rusească’”, a afirmat Wallace, avertizând că liderul rus ” va încerca să iasă din ‘operaţiunea sa specială’.

O altă informație primită din partea purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Ned Price, indică o posibilă declarare oficială a războiului împotriva Ucrainei, cu ocazia celebrării „Zilei Victoriei”. Acesta a transmis că există ”motive întemeiate să credem că ruşii vor face tot ce pot pentru a folosi” 9 mai în scopuri propagandistice.

Ned Price susține că, dacă acest scenariu ar fi pus în practică, liderul rus ar avea ocazia să intervină cu o armată mai puternică, încercând să spele rușinea eșecului de pe câmpul de luptă, obținut până acum.

”Ar fi o mare ironie dacă Moscova ar profita de ocazia Zilei Victoriei pentru a declara război, ceea ce în sine le-ar permite să mărească recruţii într-un mod pe care nu sunt în stare să o facă acum, într-un mod care să dezvăluie lumea că efortul lor de război eşuează, că se frământă în campania şi obiectivele lor militare”, a afirmat Price.