Război total între Carmen Dan și Mihai Tudose: „Nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheaţă şi te inundă!”

Război total între Carmen Dan și Mihai Tudose: „Nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheaţă şi te inundă!”
Foto: Adevărul.ro

Ministrul de Interne, Carmen Dan, și fostul premier, Mihai Tudose, s-au lansat în acuzații dure unul la adresa celuilalt.

Carmen Dan și Mihai Tudose s-au lansat într-un război al declarațiilor. Discuțiile aprinse au pornit după scrisoarea chestorului Cătălin Ioniță. El critica dur activitatea Ministerului de Interne și arăta cu degetul chiar spre ministrul Carmen Dan.

Șeful Direcței Generale Anticorupție și fost șef al Poliției Române, chestorul Ioniță spunea, între altele, că trebuie să înceteze „minciunile, manipulările şi mascarada din minister”. A fost momentul în care Mihai Tudose a intervenit în acest scandal și atacat-o, la rându-i, pe Carmen Dan.

Carmen Dan și Mihai Tudose, război al declarațiilor

Pentru început, Carmen Dan a ținut să-i răspundă chestorului Cătălin Ioniță.

„(…)am făcut câteva precizări, chiar n-aş vrea să lungim acest subiect despre Ioniţă, zicerile domnului Ioniţă, eu cred că am comentat destul. Domnul Ioniţă e un domn care şi-a dorit să fie personaj. I-adevărat că a prins culoar şi a ţinut morţiş să se penibilizeze şi domnul Tudose, că e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi care ştiu să lupte bărbăteşte cu femeile jignind. Am să-i răspund scurt, pe înţelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist, nu neapărat în ordinea asta, alegeţi dvs ordinea”.
Carmen Dan, ministrul de Interne

Carmen Dan l-a atacat, astfel, și pe Mihai Tudose, cel care intervenise în scandal. Fostul premier a catalogat-o pe Carmen Dan drept „mincinoasă, agresivă, incompetentă”, într-o postare pe Facebook.

„Mincinoasă. Agresivă şi Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea. Ministrul de Interne… Carmen Dan !!!”.

Mihai Tudose a amintit de momentul 2018, când, susține el, a cerut demisia acestei ,,doamne”, fiindcă minte şi are o agendă proprie în cadrul ministerului.

„Atunci ,,partidu’” a luat foc, am fost făcut misogin şi evident deconspirat ca fiind securist şi trădător… Acum, Chestorul Ioniţă recunoaşte că ,,doamna” a minţit şi nu numai ci şi o serie de abuzuri şi presiuni care nu au nici o legătură cu ceea ce trebuie să fie un ministru de interne”.

Mihai Tudose a revenit apoi cu explicații pe tema subiectului. Dar, susține el, o dezbatere pe acest subiect cu ministrul de Interne este inutilă.

„În concluzie: o mincinoasă dovedită, căreia i s-a ordonat de la partid să iasă public să se spele. În rest, închid dialogul cu acest personaj, care în curând va deveni de tristă amintire, având în minte şi zicala ”nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheaţă şi te inundă!”.
Mihai Tudose, fost premier

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI