RATB, sursă de glume: râzi cu lacrimi sau plângi amar cu aceste situații

RATB, sursă de glume: râzi cu lacrimi sau plângi amar cu aceste situații

Din 13 septembrie, RATB a devenit STB. Chiar și așa, situația reală nu s-a schimbat și o vei regăsi în ilustrațiile de mai jos.

RATB a devenit din septembrie STB – Societatea de Transport București. Cu mult înainte să fie această schimbare, pe pagina de Facebook Auzite în RATB au fost adunate diverse replici sau momente ciudate din autobuze, tramvaie sau troleibuze.

Această pagină de Facebook are și o zonă specială de care ar trebui să știi. Pentru fiecare moment mai stupid sau mai amuzant are câte o ilustrație. S-a strâns un album frumos pe care îl poți vedea pe rețeaua socială sau mai jos în câteva imagini publicate acolo.

„Colecționăm o mulțime de «auzite» demne de pus în ramă. Unele ajung să fie ilustrate și le puteți urmări în fiecare miercuri, când un nou episod din webcomic-ul #auziteinRATB va fi sus pe Interneți!”, se arată în descrierea albumului. „Producția” e asigurată de Scc.comics.

Cel mai des întâlnite situații sunt cu „lupta” călătorilor cu controlorii și disputele între călători. Dacă te uiți cu atenție prin aceste ilustrații o să-ți aduci aminte că, cel puțin o dată, ai trecut și tu prin așa ceva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI