Răsturnare de situație pentru Dan Bittman. I-a dat o lecție lui Chef Scărlătescu, imaginile sunt evidente

Răsturnare de situație pentru Dan Bittman. I-a dat o lecție lui Chef Scărlătescu, imaginile sunt evidente
Răsturnare de situație pentru Dan Bittman. I-a dat o lecție lui Chef Scărlătescu

Dan Bittman a susținut că banii vorbesc în pandemie și că totul e un joc ai mai marilor pentru a profita de o problemă medicală nu tocmai îngrijorătoare. Restricțiile l-au făcut să refuleze pe sticlă și în mediul online, unde și-a spus părerea despre autorități, virus, restricții și atitudini. Nu a încălcat însă nicio regulă impusă în contextul crizei sanitare. A fost surprins de fotografi mereu purtând mască, stând la o distanță regulamentară de oamenii din jur și nu a fost văzut participând la întruniri. S-a conformat, deși nu este de acord cu regulile. Rebel, în schimb, a fost amicul său, chef Cătălin Scărlătescu.

Cu mască și fără. Chef Cătălin Scărlătescu și Dan Bittman, lecție de ”așa da” și ”așa nu”

Fotoreporterii CanCan i-au surprins zilele trecute pe Dan Bittman și Cătălin Scărlătescu în zona de nord a Capitalei. Cei doi au ieșit la o mică plimbare. Contrar așteptările, starul rock fiind vehement împotriva măsurilor impuse de autorități în pandemie, a purtat mască de protecție.

Nu i-a urmat exemplul și celebrul bucătar, care a părut că ignoră regulile. Îmbrăcați în negru, Scărlătescu și Bittman s-au plimbat în jurul parcului Herăstrău, vorbind și glumind.

„Refuz să trăiesc în condiții degradante”

Oamenii care nu au încredere în ceea ce se întâmple în zilele acestea au căpătat o voce, Dan Bittman, un artist rebel, un nonconformist, care de-a lungul anului s-a bucurat de multă simpatie. Cântărețul a dat un interviu în care a declarat că se îndoiește de situația actuală, iar de aici a urmat un iureș de acuzații și explicații.

„Refuz să trăiesc în condiții degradante. Cum rezolvăm criza de neîncredere? Pe cine vrei să cred? Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepţională. Încep să mă gândesc să produc şi eu într-o pivniţă nişte Azitrox, aspirină. O să înceapă specula, vă daţi seama. Gigi Becali a încercat să introducă nişte medicamente în tara. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici şi, atunci, o să înceapă scandalul între ei.

Am discutat cu medici care m-au felicitat pentru curaj iar ei mi-au spus că nu au cum să vorbească. Spun că li se pune un x într-un dosărel. Li se spune să tacă din gură. Nu e vorba numai de medici. S-a ajuns cam ca pe vremea comuniştilor. Când vorbeai şi spuneai bancuri cu Ceauşescu, cineva îţi punea un x undeva într-un dosărel”, a spus solistul într-un interviu.