Răsturnare de situație în scandalul violent dintre Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce a anunțat impresara

Răsturnare de situație în scandalul violent dintre Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce a anunțat impresara
Rasturnare de situatie in scandalul violent dintre Reghecampf si Anamaria Prodan. Ce a anuntat impresara

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să se fi atenuat, după incidentul violent de la vila impresarei din Snagov. Aflată la mormântul regretatei sale mame, artista Ionela Prodan, agentul FIFA a mărturisit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru impact.ro, motivul pentru care nu ar fi divorțat de Reghe, dacă mama ei ar fi fost, astăzi, în viață.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf?

În ziua în care Ionela Prodan ar fi împlinit vârsta de 75 de ani, fiica ei, Anamaria, a fost prezentă la mormântul regretatei interprete de muzică populară.

Faimoasa impresară de fotbal a împărțit pachete în memoria părintelui său, iar la parastasul mamei sale au fost prezente familia, prietenii și nume grele din muzica românească, precum Elena Merișoreanu.

Vedeta a ales să nu poarte o ținută de doliu, ci un costum controversată într-o culoare vie, verde neon, pentru a sărbători faptul că Ionela Prodan a fost o femeie plină de viață, mereu zâmbitoare și veselă.

„Eu vorbesc în fiecare seară, în felul meu, cu fotografia mamei. Și aseară i-am spus: „Nu mă voi îmbrăca în negru, mâine, la cimitir. Ție îți plăcea bucuria, nu tristețea!”

Așa că am ales una dintre costumațiile mele preferate, cu ochelari Versace, pantofi Gucci, asortat totul cu o geantă specială, dar și cu diamante la mâini.

Când eram mai tânără mai împrumutam din bijuteriile mamei. O amintire de neuitat pentru mine, chiar dacă azi am propriile mele bijuterii.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru impact.ro.

„Acum a uitat de copii, dar cred că-și va reaminti.”

De asemenea, Anamaria Prodan a dezvăluit că l-ar fi iertat pe fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

„Da, l-am iertat! O spun fără ezitare, fiindcă am învățat că a ierta e cel mai dificil gest pe care-l poate face un om. Am învățat să iert, dar și să mă rog pentru oamenii care-mi greșesc! Și vă mai spun ceva, nu aș fi mers nici la Poliție, după incidentul cel mai recent, dacă el nu ar fi făcut cel dintâi pasul!

El traversează o perioadă frumoasă, să spunem, în viața lui! Păcat că o trăiește foarte târziu. Acum a uitat de copii, dar cred că-și va reaminti. Eu mă rog la Dumnezeu să nu fie foarte târziu, dar învăț să-l iert. Și eu am învățat să iert și să iau fiecare lucru care mi se întîmplă în viață la rând.”, a completat impresara pentru sursa citată.