Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu averea lui Petrică Mîțu Stoian, unde sunt milioanele câștigate din muzică
Apar primele probleme în privința averii pe care regretatul Petrică Mîțu Stoian a strâns-o de-a lungul anilor de muncă.
Cine moștenește averea lui Petrică Mîțu Stoian
Interpretul a acumulat o avere substanțială, pe care rudele acestuia urmează să o moștenească, dar lucrurile sunt puțin mai complicate.
Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din România. S-a spus despre ei că ar avea o avere de sute de mii de euro.
Anul trecut, interpretul și-a cumpărat un automobil de 100.000 de euro. Acum, povestea privind averea regretatului interpret este mult mai complicată.
Deși avea o avere impresionantă, o mare parte din ea nu era trecută pe numele lui. Petrică Mîțu Stoian a strâns de-a lungul timpului pe lângă el oameni de încredere care aveau grijă de bunurile sale.
Problema averii este una complicată
Ei bine, interpretul a înstrăinat multe dintre bunuri. Artistul a avut așa de multă încredere în oamenii săi apropiați, încât a pus pe numele lor o mare parte din avere.
”Petrică Mîțu Stoian a avut niște momente în viață, niște probleme, despre care mai bine nu discutăm aici.
În urma acelor situații, el a simțit că averea lui este în pericol, așa că a preferat să o lase pe mâna câtorva apropiați.
Adică să o treacă pe numele lor. El a avut o încredere oarbă în oamenii aceștia iar ei nu l-au trădat niciodată. Se ocupau de tot, plăteau tot ce era de plătit, nu au fost niciodată discuții.
Nu știu ce se va întâmpla mai departe, el nu avea copii dar avea câțiva nepoți. Din câte știu nu a lăsat un testament”, a explicat pentru WOWbiz.ro o sursă apropiată familiei lui Petrică Mîțu Stoian.
Ce a făcut interpretul, anul acesta, cu banii din cântări
Anul acesta, intepretul a investit o parte din bani într-o fermă de căpșune din județul Mehedinți, unde s-a și născut. I-au rămas câteva hectare de teren de la părinți, pe care le-a lăsat în grija unei nepoate, pentru ca aceasta să cultive căpșuni.
”La Isverna este o zonă de munte, unde am casa părintească, iar căpşunile se fac mai greu. Culegem chiar şi în luna septembrie.
Părinţii mei au murit, iar de acest lucru (n.r. de afacere) se ocupă o nepoată. I-am spus la un moment dat ”hai să punem căpşuni” şi aşa a rămas.
La munte, unde atmosfera este mai rece, nu prea se coc în mai, se fac mult mai târziu, după cum spuneam, şi avem chiar şi în septembrie. Le vindem en-gros”, a declarat Petrică Mîţu Stoian în urmă cu câteva luni.