Răsturnare de situație! Ce s-a aflat despre Denisa Drăgan, adolescenta ucisă în Spania, la doi ani de la crima odioasă

de: Alexandra Chivu
01 06. 2020

Denisa Drăgan a fost găsită înjunghiată în noiembrie 2018, în casa iubitului ei din Spania. Principalii suspecți au fost partenerul acesteia și noua lui iubită. Cei doi au fost arestați, însă, între timp, băiatul a fost eliberat.

Noi detalii despre Denisa Drăgan, adolescenta ucisă în Spania

Denisa a fost găsită într-o baltă de sânge, în casa iubitului ei, pe 25 noiembrie 2018. Principalii suspecți, fostul ei iubit, Mario Tabanera, și noua parteneră a acestuia, Rocío Martínez, au fost într-o primă fază arestaţi de anchetatori. Între timp, judecătorii din Alcorcón au decis ca bărbatul să fie cercetat în stare de libertate.

Anchetatorii au aflat că Martínez, cunoscută ca ”Bombonica”, a vrut să îi dea o lecție fostei sale rivale. S-a înarmat cu un cuțit cu o lamă de 28 de centimetri și a înjunghiat-o de cinci ori pe româncă. Cu toate acestea, procurorii au motive să creadă că și Tabanera este vinovat. Din informațiile apărute în presa spaniolă, bărbatul ar fi imobilizat-o pe Denisa, dându-i astfel ocazia lui Martinez să o înjunghie.

El Cierre Digital a anunțat o nouă răsturnare de situație. Avocatul familiei Denisei, Marcos García Ortega, a avut câștig de cauză. Curtea de la Madrid a cerut, din nou, restituirea cauzei la instanța de fond în Alcoron, așa că Tabanera se va întoarce în arest pentru a fi cercetat în cazul uciderii Denisei.

Fetele, însărcinate cu Mario

Ambele tinere au fost însărcinate cu Mario, anunța El Mundo. Denisa îi spusese mamei ei despre sarcină cu câteva zile înainte de crimă, iar Daniela, mama, o convinsese să facă avort. Rocio vorbea despre copilul din pântecele ei în mesajele de amenințare pe care i le-a trimis româncei: „Am vrut să ştii că voi fi mamă şi jur pe fetiţa mea că îţi voi lua viaţa. O să-l omor apoi şi pe putoarea de taică-tu”, i-a scris Rocio, pe whatsapp Denisei, cu 12 zile înainte de crimă.