Rareș Bogdan, atac la Adrian Năstase: ”Mai dați de pomană pentru mătușa Tamara!”

Rareș Bogdan, atac la Adrian Năstase: ”Mai dați de pomană pentru mătușa Tamara!”
Rareș Bogdan, atac la Adrian Năstase

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, lansează un atac dur la adresa lui Adrian Năstase, după ce acesta din urmă l-a acuzat pe Klaus Iohannis că ”a sput de la PSD”. În acest context, Rareș Bogdan îl numește pe fostul premier „lup moralist”.

Rareş Bogdan, replici dure către Adrian Năstase: ”Mai dați de pomană pentru mătușa Tamara!”

Eurodeputatul PNL a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj acid la adresa fostului premier, Adrian Năstase, în care precizează că acesta a devenit un ”lup moralist”, într-o situație în care nu are nicio autoritate morală. Mai mult, fostul prezentator TV de la Realitatea îl ia la rost pe Adrian Năstase în ceea ce privește autostrada Transilvania, dar și funcțiile de stat deținute de membrii familiei sale.

„Dl./ Tov. Prof A Nastase care a făcut şi un curs post-doctoral la universitatea Rahova revine cu tupeu şi se transformă în lup moralist. De fapt dânsul are şi şcoala nomenclaturii cumuniste din familia care pentru marii români folosea termenul de “bandiţi” când se vorbea despre Brătianu, Maniu, Mihalache, etc. În specialitatea dânsului de drept internaţional cred că se pricepe şi nu îl contrazic, dar mai mult… NU are nicio autoritate morală. Punct!

Poate ne răspunde ce s-a ales de marea lui “realizare” autostrada Transilvania sau de ce familia dânsului caută să fie mereu protejata în instituţii ale statului bine plătite şi nu se angajează la o multinaţională sau poate o să ne răspundă de ce au luat românii calea pribegiei în timpul guvernării iresponsabile psd-Năstase şi de unde averea imensă încă nejustificată a domniei sale?

Apropos de avere: dle/tov. profesor Năstase, dacă tot vă preocupaţi de alţii, să nu uitaţi să vă faceţi timp şi să mai daţi câte o pomană pentru sufletul Mătuşei Tamara!!!”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Postarea făcută de Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook
Postarea făcută de Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI