Rareș Bogdan, acuzații grave la adresa CCR: „Noi vrem să protejăm sănătatea românilor, iar Curtea Constituțională vine și vrea să-i infecteze”

Rareș Bogdan, acuzații grave la adresa CCR: "Noi vrem să protejăm sănătatea românilor, iar Curtea Constituțională vine și vrea să-i infecteze" Sursă poză: expresmagazin.ro

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL vine din nou cu acuzații grave la adresa Curții Constituționale, pe care o acuză că ia decizii în detrimentul sănătății românilor, după ce aceasta a considerat neconstituțională izolarea, carantina și izolarea pacienților cu COVID-19.

„Curtea Constitițională vine să infecteze populația”

Rareș Bogdan s-a arătat total împotriva deciziei CCR, prin care pacienții infectați cu COVID-19 nu mai au obligația de a rămâne în izolare, carantină sau în spital, acuzând că prin aceasta îi expune pe cetățeni unui mare pericol.

Totul depinde de conștiința fiecăruia de acum. Constituția spune că statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea sănătății publice. Putem spune acum că CCR subminează statul român”, a declarat Rareș Bogdan în urmă cu două zile, la Digi24, decizia CCR.

Rareș Bogdan revine cu atacuri la adresa Curții Constituționale, afirmând că deciziile luate sunt mai degrabă venite să le facă rău cetățenilor, instigțnd la infectarea populației și mai puțin la protejarea acesteia.

Un semnal de alarmă vizavi de CCR care practic, în momentul acesta, este împotriva românilor. Din punctul meu de vedere, ce face CCR este extrem de grav pentru că deciziile CCR sunt împotriva poporului român și împotriva sănătății românilor.

Noi vrem să protejăm sănătatea românilor, iar Curtea Constituțională vine și vrea să-i infecteze. Asta e viața! Se pare că CCR e deasupra legii, deasupra tuturor și din păcate, nu putem să avem nici măcar un dialog cu domniile lor”, a spus Rareș Bogdan la România TV.

Sănătatea oamenilor este mai presus de costurile politice

Prim-vicepreședintele PNL pune mai presus de toate sănătatea cetățenilor. Acesta afirmă că este sigur că specialiștii în epidemiologie vor decide cea mai bună variantă pentru ca România să fie în siguranță. Atât președintele Iohannis, cât și premierul Orban vor alege contextul cel mai favorabil pentru siguranța românilor.

Nu contează costurile politice. Nu contează că există sau nu susţinere în sondajele de opinie pentru aceste măsuri. Contează ca oamenii să fie protejaţi şi să nu existe pericol de infectare majoră.

Sunt convins că cei care vor face recomandările pentru decizia finală vor fi specialiştii, iar în cazul în care lucrurile devin grave, sunt convins că preşedintele României care are apanajul de a decreta starea de urgenţă, cât şi premierul care poate continua starea de alertă vor lua cele mai bune decizii”, a spus Rareş Bogdan, potrivit evz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI