Ramona Olaru s-a tuns singură până acum 8 ani: “Din nevoie a trebuit să mă descurc” VIDEO EXCLUSIV

de: Andreea Archip
11 04. 2024

Ramona Olaru a muncit în copilărie la câmp, dorindu-și să își ajute părinții, dar și să câștige un ban. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, colega lui Răzvan și Dani ne-a mărturisit că până acum 7-8 ani se tundea singură și că nu e singurul domeniu în care și-a testat abilitățile și a învățat să se descurce. În prezent, vedeta TV nu apelează la colegele de la Antena 1 înainte de emisiune, ci preferă să se machieze și să se coafeze singură.

Ramona Olaru: “Dacă greșeam ceva, ziceam: că e o modă nouă!”

Ramona Olaru nu a ascuns niciodată faptul că provine dintr-o familie fără posibilități materiale și, prin urmare, de la 10-12 ani a trebuit să muncească, iar ulterior a făcut diverse cursuri, pentru a avea mai multe oportunități.

Ramona are diplomă de cofetar – patiser, bucătar, barman, ospătar. Este inginer agronom și are masterat în agricultură durabilă. Lucrează de ani buni în televiziune, iar faptul că face parte din echipa Neatza a fost un avantaj pentru ea, întrucât a legat o prietenie cu Răzvan și Dani, beneficiind de ajutorul și sfaturile acestora.

Ce experimente ai făcut de-a lungul timpului cu podoaba capilară?

M-am tuns singură până acum câțiva ani, când aveam părul foarte lung. Și din lungime, îmi făceam tot felul de scări prin păr, îmi făceam breton de multe ori și într-o parte și în față.

Dar de un eșec ai avut parte?

Nu cred sau poate nu le vedeam eu eșecuri. Mi se părea că sunt super cool, mereu aveam chestia asta dacă greșeam ceva sau dacă era ceva mai scurt aici sau mai lung aici, ziceam: e o modă nouă! E mișto! O să se vadă cool! Pentru că și avea din ce să se vadă, pentru că aveam extraordinar de mult și de lung părul.

Citește și: De ce a refuzat Ramona Olaru să meargă la Asia Express: “Pentru mine nu ar mai fi o provocare” VIDEO EXCLUSIV

Ramona Olaru: “Tata la bază este frizer”

Ai început să faci lucrurile astea în adolescență, în perioada liceului?

Fix în perioada liceului până încoace, până acum 7-8 ani când am început să-mi fac părul blond și să mi și-l tund, până acum 8 ani.

Colegele de liceu apelau la tine să le aranjezi?

Nici chiar așa, nu. Nu a apelat nimeni la mine. De fapt la fermă acolo mai aveam niște prieteni, colegi din școala generală, dar când eram la liceu, ei încă rămăseseră acolo, la țară, munceau, nu se mai duceau la oraș să se tundă fiind băieți. Și atunci da, intram în părul lor cu foarfeca. Pentru că tata la bază este frizer și mai vedeam și eu niște chestii și spuneam: eu știu foarte bine că am învățat bine de la tata, dar nu știam nimic. Cam așa s-au întâmplat lucrurile.

Ramona Olaru: “M-am obișnuit așa și asta fac: mă machiez și mă coafez singură”

Ai vrut să faci economii și să nu mergi la coafor?

Nu, nu aveam bani, nu că am vrut să fac economie. Eu din nevoie, pe toate planurile, în toate domeniile a trebuit să mă descurc singură. Și le-am dezvoltat: să mă tund singură, să îmi fac unghiile singură, să mă machiez singură în fiecare zi, să mă coafez în fiecare zi, lucruri pe care încă le fac singură.

Nici la Neatza nu te lași pe mâna colegelor de la machiaj.

Nu, m-am obișnuit așa și asta fac: mă machiez și mă coafez singură. Nu știu cât de bine mai arăt acum, sunt machiată de 12-13 ore, poate chiar 14.

În copilărie pe cine admirai? Cine îți plăcea?

Îmi plăceau mai multe trupe, îmi plăcea Andre, dansam, dar nu aveam idoli așa neapărat. Îmi plăceau fetele de la Candy, dar nu o persoană să zic: mamă, eu vreau să fiu ca această fată, nu, niciodată. Eu am zis tot timpul că sunt unică, sunt altceva și iată că sunt și în comportament și în tot.

Citește și: Obiectul inedit pe care Ramona Olaru îl va avea în noul apartament. Vedeta Antenei 1 a dezvăluit ce îmbunătățiri de mii de euro a făcut: ‘Nu mai iau nimic de aici’ VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu