05 iun. 2023 | 10:32

Ramona Olaru, mesaj neaşteptat pentru fostul iubit. Ce a dorit să-i transmită vedeta de la Antena 1: „Vei înţelege ce e fericirea”

Monden
Ramona Olaru, mesaj neaşteptat pentru fostul iubit. Ce a dorit să-i transmită vedeta de la Antena 1: „Vei înţelege ce e fericirea”

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate asistente TV. De-a lungul timpului, aceasta și-a format o comunitate pe Instagram pe care o ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a postat un filmuleț, care a stârnit un val de reacții. Nu numai dansul i-a impresionat pe internauți ci și mesajul transmis de aceasta.

De-a  lungul timpului, Ramona Olaru a reușit să stârnească admirația oamenilor. Dovadă stă și numărul mare de urmăritori de pe Instagram pe care-l are vedeta. Aceasta îți ține zilnic, la curent comunitatea. Vedeta împărtășește cu aceștia atât momentele bune cât și cele mai puțin bune.

Ultimul clip postat de vedetă i-a pus pe fanii acesteia pe gânduri. Clipul o înfățișa pe Ramona dansând pe versurile unei melodii. Însă, melodia pare că nu a fost aleasă întâmplător. Piesa pe care vedeta dansează face referire la o relație care a ajuns la final. Iar, în ciuda acestei despărțiri, artista îi stătuiește pe cei doi foști îndrăgostiți să nu regrete.

Prin această postarea, blondina vrea să le transmită fanilor că a trecut peste ultima sa despărțire. Mai mult, aceasta pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Și descrierea pe care vedeta a ales-o întărește acest lucru.

„Când vei deschide ochii exact ca în piesa asta și vei renunța la partenerul toxic, atunci vei înțelege fericirea.(…) Las și eu asta aici pentru că trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea”, a scris Ramona Olaru pe Instagram.

Ramona Olaru elimină zvonurile

După despărțirea de Cătălin Cazacu, zvonurile potrivit cărora aceasta și-a refăcut viața alături de alt bărbat au început să apară. Pentru a elimina aceste zvonuri, vedeta a decis să iasă în public și să ofere mai multe declarații. La acel moment, vedeta a declarat că este singură. Însă, cu toate acestea, viața ei sentimentală este una bună. Totodată, vedeta a precizat că va ieși cu alți bărbați. Astfel, crede blondina, există șanse mai mari să-și găsească sufletul pereche.

“ Viața mea sentimentală e foarte bună, sunt singură! În sfârșit, trebuia să spun că sunt singură! M-am mai întâlnit și probabil că o să mă mai întâlnesc. Cum ar trebui să îmi cunosc viitorul soț dacă nu ies la întâlniri? Să aibă peste 34, 35 de ani, să fie mai închis la culoare, nu prea gras, nu prea slab, să fie grijuliu, protector, să nu aibă în cap înșelatul și atenția altor femei, să fiu centrul Universului său. Să știu că mă pot baza oricând pe el. Nu am nevoie de banii lui, pentru că mi-i fac singură, dar să ofere stabilitate. Să fie protector pentru mine și pentru fetița pe care eu mi-o doresc. Dacă iese băiat, asta e, accept orice de la viață”, a mai spus Ramona Olaru.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Vin și vești bune de la ANM. Ce urmează să se întâmple cu vremea
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Funcție pentru șoferi, pe Google Maps. Cum o poți folosi
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro