Ramona Olaru încalcă toate regulile în București. Trăiește periculos, cum a fost surprinsă asistenta de la Neatza FOTO EXCLUSIV

de: Bișinicu Andreea
19 05. 2022

Face ea ce face și mereu ajunge în centrul atenției presei. Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost surprinsă, recent, de fotoreporterii impact.ro într-o zonă bună a Capitalei. Ce reguli ar fi încălcat frumoasa blondină în mijlocul zilei. Unde se grăbea să ajungă.

Cum a încălcat Ramona Olaru regulile de circulație

Ramona Olaru nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România. Recent, iubita lui Cătălin Cazacu a făcut furori în zona bună a Capitalei, fiind surprinsă de fotoreporterii impact.ro pe Calea Floreasca.

Blondina s-a grăbit să ajungă la o agenție imobiliară, motiv pentru care a traversat neregulamentar șoseaua extrem de aglomerată, într-un moment al zilei în care valorile de trafic sunt foarte ridicate in zona respectivă.

Îmbrăcată casual, cu o geacă de piele roz, o pereche de pantaloni negri, o bluză neagră și botine asortate, Ramona Olaru vorbea la telefon în timp ce se asigura că poate traversa în siguranță, fiind departe de trecerea de pietoni.

Vedeta a reușit să facă slalom, cu succes, printre mașini și a fost surprinsă intrând într-o clădire ce pare a fi sediul unui dezvoltator imobiliar de pe Calea Floreasca.

Ramona Olaru și-a ales deja inelul de logodnă?

Dragostea plutește în aer pentru frumoasa blondină și iubitul ei motociclist. Cătălin Cazacu a declarat, recent, că el și Ramona Olaru au planuri serioase pentru viitor, gândindu-se să întemeieze o familie împreună.

Se pare că asistenta de la Neatza ar fi pus, deja, ochii pe un superb inel de logodnă, iar fostul Faimos de la Exatlon a mărturisit în numeroase rânduri că Ramona este femeia alături de care se vede petrecându-și restul vieții.

„Mă bagă la cheltuială, și-a găsit ea deja inelul! Dar, cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai bine, nu? O să apară și inelul, fiți fără griji! Vine și nunta. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Da…categoric (n.r. – mai vrea un copil)! Acum știi cum e vorba aia: orice să fie, numai băiat să fie!”, a declarat amuzat motociclistul pentru sursa citată.”, a spus Cătălin Cazacu, în exclusivitate pentru click.ro.

Cătălin Cazacu mai are un fiu de 11 ani dintr-o relație anterioară. Ramona Olaru a fost implicată într-o relație amoroasă cu artistul Cuza de la Noaptea Târziu, finalistul sezonului 4 Asia Express.