Ramona Olaru a încins internetul în costum de baie. Apariție incitantă din piscină, fanii au copleșit-o cu aprecieri

de: Ștefan R. Apostol
01 07. 2024

Încă de la primele sale apariții matinale, alături de Răzvan și Dani, Ramona Olaru a reușit să încingă spiritele. Se pare că celași lucru l-a făcut recent, astfel că Ramona Olaru a încins internetul în costum de baie, într-o apariție incitantă din piscină, iar fanii au copleșit-o cu aprecieri.

Ramona Olaru, Cuza, și împăcarea anului

Deja colegi de ceva vreme, se știa că în trecut Ramona Olaru și Cuza, amândoi protagniști la „SuperNeațza” cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, au avut o relație, de fapt cea mai lungă relație, de doi ani.

Deși a fost cu urcușuri și coborâșuri, la un moment dat cei doi au luat decizia de a se despărți, dar împăcare a fost ceva mai dulec, mai ales că sunt aproape zilnic pe micile ecrane.

De altfel, Cuza avea să recunoască că lucrurile au pornit greu în platoul emisiunii, tocmai din acest punct de vedere:

„A fost foarte greu la început să lucrez cu fosta, cred că și ei i-a fost la greu, dar oricum din start în capul meu a fost delimitarea și pe platou nu s-a simțit niciodată, cred eu și sper”, spunea Cuza cu ceva timp în urmă.

Ramona Olaru a încins internetul în costum de baie

După acest moment, și deși se vehicula ideea că s-ar fi împăcat, Ramona Olaru a decis să-și ia o binemeritată vacanță, dar nu singură.

Nu se știe exact unde și cât va sta la soare, dar recentele imagini ne-o arată pe Ramona Olaru care a încins internetul în costum de baie, într-o apariție incitantă din piscină, iar fanii au copleșit-o cu aprecieri.

(foto: Instagram / Ramona Olaru)

Deși reacțiile au fost pe măsura imaginilor, nu este prima dată când vedeta TV reușește să -și provoace urmăritorii cu astfel de imagini provocatoare.

În aceeași ordine de idei, fanii aveau să fie surprinși și de alte ipostaze, de data asta mai războinice, având în vedere că s-a aflat care este sportul de care s-a apucat Ramona Olaru.

Fiul celebrului Julio Iglesias impresionat de vedetă

Așa cum redacția Playtech a relatat, se pare că celebrul Enrigque Iglesias, fiul unui alt mare artist spaniol, Julio Iglesias, ar fi fost impresionat de prestațiile artistice ale vedetei noastre, iar clipul publicat de acesta cu Ramona Olaru, care l-ar fi cucerit pe Enrique Iglesias, avea să facă înconjurul rețelelor de socializare.

De altfel, românca noastră avea să afle și, ulterior, să și reacționeze la postarea celebrului solist iberic, iar cei care au comentat clipul au lăudat încă doată frumusețea femilor din România.