17 ian. 2023 | 17:35

Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu sunt la cuțite! Ce bărbat a băgat gâlceavă între ele: „Îl caută și acum” EXCLUSIV

Monden
Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu sunt la cuțite! Ce bărbat a băgat gâlceavă între ele: „Îl caută și acum” EXCLUSIV
Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu sunt la cuțite!

Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu au fost prietene la cataramă o bună perioadă de timp. Se întâlneau fie în Dubai, unde locuiește sora mai mică a Monicăi Gabor, fie în București, când aceasta revenea în țara natală. Reporterul Playtech Știri a aflat, în exlusivitate, motivul real pentru care cele două dive se evită de câteva luni.

Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu sunt la cuțite

Ani buni, Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu au fost prietene la cataramă. Și-au făcut confidențe, s-au sprijinit reciproc și se întâlneau de fiecare dată când sora Monicăi venea în Capitală sau când blondina mergea în Dubai.

Mai mult, pe lângă faptul că aceasta a avut o idilă de cinci ani cu Gabi Bădălău, Ramona a încurajat inițial relația acestuia cu Bianca Drăgușanu.

„Bianca se afla la ziua unei prietene la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au început să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou (n.r. în urmă cu doi ani).

Deși Gabi o invitase pe Bianca să facă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar părea că s-a bucurat pentru ei”, ne-a povestit o prietenă comună celor două dive, în exclusivitate.

„Îl caută și acum”

Relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău a devenit, în prezent, una cât se poate de serioasă, doar că de această dată Ramona nu le mai este alături. Potrivit tot acestei surse, sora Monicăi a întrerupt orice legătură cu fosta asistentă tv, pe care a tăiat-o de pe lista sa de prieteni și pe paginile de socializare.

La mijloc ar fi chiar Gabi Bădălău, pe care atât Ramona, cât și Monica, l-au sunat și i-au cerut chiar o întlnire, atunci când cele două au fost în vacanță, în România.

„Ramona, dar și Monica, îl caută și acum pe Gabi. Când au fost în vară, în București, l-au sunat să se întâlnească în trei, dar fără Bianca. Ramona nu mai vorbește cu Bianca și a șters-o de pe lista de prieteni, după care și Bianca a făcut același lucru, i-a dat unfollow pe Instagram. Ele erau prietene foarte bune, petreceau timp împreună atunci când puteau”, ne-a mai mărturisit sursa, în exclusivitate.

Cazare și mașină gratis în București

Dar Monica și Ramona ar fi petrecut, în secret, o săptămână în Capitală. S-au plimbat cu o mașină de lux și au stat la un hotel renumit, fără a cheltui vreun leu.

„Monica are un prieten bun în București, e patron de cazinou. El le-a pus la dispoziție o mașină Mercedes cu care să se plimbe și le-a ajutat să se cazeze la un hotel renumit. Ramona l-a sunat pe Gabi, dar nu și pe Bianca, iar Monica nu i-a spus fostului soț, Irinel Columbeanu, despre această vizită”, ne-a mai dezvăluit sursa noastră.