Ramona Gabor s-a operat până s-a transformat de tot. Zici că e o altă persoană, nu sora Monicăi Gabor

de: Andrei Simion
30 08. 2024

Devenită celebră cu ani în urmă, poate la fel de cunoscută ca sora ei, Ramona Gabor s-a operat până s-a transformat de tot. Cu afaceri de succes în Dubai, astăzi este o femei de afaceri de succes, deși zici că e o altă persoană.

Sora Monicăi Gabor a ajuns la 35 de ani o femeie de invidiat

În urmă cu 12 ani, pe când Monica Gabor devenea doamna Columbeanu, sora ei, Ramona avea 23 de ani, și era deja în atenția paparazzilor și a tabloidelor din România.

Cu un an mai mică decât sora ei, Ramona lua decizia în același an să plece din România în Emiratele Arabe Unite, în timp reușind să-și creeze o altă imagine, altă viață.

Astăzi, la cei 35 de ani, Ramona Gabor se poate lăuda cu o afacere de succes în Dubai, cu o viață poate mai liniștitiă, dar fizic extrem de schimbată, ca urmare a operațiilor estetice.

Ramona Gabor s-a operat până s-a transformat de tot

Imaginile de acum 11-12 ani cu Ramona Gabor, în comparație cu cele de azi, vor aduce argumentele necesare atunci când spunem că Ramona Gabor s-a operat până s-a transformat de tot.

De la mărirea sânilor, până la implanturi în gambe, femeia de astăzi nu mai seamănă aproape deloc cu cea de acum 12 ani, de la nunta surorii sale cu fostul miliardar Irinel Columbeanu. De altfel, într-un interviu aceasta avea să recunoască că a apelat la esteticieni:

„S-a spus că mi-am făcut ceva la gambe. Într-adevăr, doctorul la care mi-am făcut sânii m-a sfătuit să îmi operez gambele și mi-a făcut un fel de implant.

Însă mie nu mi-a plăcut deloc și după o săptămână l-am scos, pentru că părea că am picioare de fotbalist. Deci pe asta o tăiem de pe listă.

Se spune că am rinoplastie. E adevărat că am avut o micșorare a nasului, nicidecum o rinoplastie.”

Ramona Gabor, zici că e o altă persoană, nu sora Monicăi Gabor

Pe conturile ei de pe rețelele de socializare au apărut extrem de multe ipostaze ale tinerei Ramona Gabor, iar mulți internauți au reacționat la toate aceste schimbări de imagine.

De altfel, anul trecut se afla despre o nouă intervenție estetică pe care aceasta a avut-o. Unii au mes până acolo, încât au spus că „Zici că e o altă persoană, nu sora Monicăi Gabor”.

Deși spune că „am învățat să mă accept așa cum sunt”, se pare că nu este chiar așa, având în vedere intervențiile chirurgilor esteticieni. Deși este singură la acest moment, se ocupă de afacerea care îi aduce câștiguri uriașe din Dubai, și încă își mai caută partener.