Ramona Gabor a dezvăluit din ce face bani în Dubai. Nu are un iubit milionar. Afacerea care îi aduce câștiguri uriașe

de: Andrei Simion
12 06. 2024

Despre Ramona Gabor s-a tot scris în ultimii ani, iar mulți au criticat-o pentru că vânează bărbați bogați, mai ales că de câțiva ani buni trăiește în Dubai. Dar, în ideea de a încide gura târgului, Ramona Gabor a dezvăluit din ce face bani în Dubai, spunând că nu are un iubit milionar, ci afacerea care îi aduce câștiguri uriașe.

Ramona Gabor, huzur și lux în Dubai, fără un iubit milionar

Devenită celebră odată cu sora sa, Monica Gabor (fosta soție a lui Irinel Columbeanu), după o lungă perioadă în atenția tabloidelor mioritice, lua decizia de a se muta din România. Locul ales de frumoasa domnișoară a fost Dubai, mulți speculând ulterior că ar fi la vânat de milionari.

Ramona lua decizia în urmă cu 11 ani de a părăsi România, plecând în Dubai, unde de altfel locuiește și astăzi, și a vorbit recent despre viaţa pe care o duce în Duba, plină de huzur și lux, dar fără un iubit milionar.

„Nu e complicat. Depinde dacă vrei să ți-o complici, dacă vrei să fie dramatică sau nu (n.r. viața)(…) Vin foarte rar în România, dar am fost anul trecut, în vară, dar mă duc în Bacău, stau cu familia.

Mă simt atât de bine acolo, e viața privată, sunt valorile cu care am crescut. Le echilibrez (viața din România și viața din Dubai) și nu este ușor să echilibrezi lumile acestea. În schimb, sunt norocoasă. Mi-am construit o viață care să îmi permită să călătoresc aproape lunar.

Îmi place să mă duc în Elveția, îmi place să mă duc în Bali, sunt conectată cu ambele lumi”, a dezvăluit superba vedetă, la Teo Show.

Ramona Gabor a dezvăluit din ce face bani în Dubai

Deși se specula că ar fi avut, sau că are un iubit milionar, și că astffel își permite luxul, Ramona Gabor a dezvăluit din ce face bani în Dubai, devenind un veritabil antreprenor aici.

Concret, și-a deschis o afacere cu parfumuri, unele dintre ele extrem de scumpe, iar succesul se pare că este garantat. De altfel, ca un adevărat antreprenor, Ramona Gabor spune că merge în magazinele unde se vând parfumurile sale pentru a verifica totul:

„Îmi place să mă duc și la magazinele unde am parfumurile, să verific. Mă ocup de foarte multe lucruri care sunt în spate. Îmi place să am control. Nu știu dacă e firesc.

Câteodată, mi-ar plăcea să renunț la controlul acesta, să am încredere în ceilalți oameni, că pot face munca cum trebuie”, a mai spus Ramona Gabor.

Afacerea care îi aduce câștiguri uriașe

Deși te-ai aștepta ca lucrurile să funcționeze puțin mai greu, se pare că Ramona gabor a avut noroc din plin, iar parfumurile, pe care le comercializează în Dubai, reprezintă afacerea care îi aduce câștiguri uriașe. În rest, își vizitează sora, pe Monica Gabor, atunci când are timp.

În ceea ce o privește pe nepoata ei, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, aceasta declară că „Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani”.