Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici, în Turcia. Ce au făcut vedetele Kanal D, la piscină

Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici, în Turcia. Ce au făcut vedetele Kanal D, la piscină

Vedetele Kanal D s-a distrat, în ultimele zile, după ce Ilinca Vandici i-a făcut o surpriză Ralucăi Bădulescu. Prezentatoarea a dus-o în Turcia și se pare că acestea s-au simțit foarte bine, având parte și de un tratament cu totul special.

Ce fac Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici, în Turcia?

Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici, în Turcia. Ce au făcut vedetele Kanal D, la piscină

„Plajă, șeptică, plimbări cu barca, spa și shopping, toate alături de Raluca Badulescu”, a scris vedeta Kanal D, în dreptul unui filmuleț postat pe Facebook, cu cele două pe plajă.

Mai mult, cele două dive vor avea și câteva apariții televizate, în diverse emisiuni ale Kanal D. În plus, acestea se pregătesc pentru un nou sezon „Bravo, ai stil”. De aceea au nevoie să se bucure cât mai mult de momentele de vacanță.

Motivul pentru care Ilinca Vandici a dus-o pe Raluca Bădulescu în Turcia a fost și unul pe care orice bună prietenă l-ar înțelege. Aceasta i-a făcut o surpriză juratei din emisiunea de modă și a dus-o la detox. A fost aleasă și o stațiune de lux în acest sens. Iar pentru a fi un tratament de detoxifiere complet vedetele s-au răsfățat timp de câteva zile.

Vedetele Kanal D au mers la detox

Încă din prima zi în Turcia, Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu au mers la un consult pentru le putea fi stabiliți parametrii corporali. Mirarea Ralucăi a fost una mare, iar greutatea ei se afla în parametri considerați normali. Jurata emisiunii de modă a recunoscut că nu ar fi vrut să renunțe prea curând la dulciuri.

În plus, Raluca a fost supusă și unei scurte proceduri de curățare a colonului. Este obligatorie în cadrul procesului de detoxifiere al organismului. De asemenea, celor două le-a fost stabilit și un plan alimentar, fiind puse să înlocuiască anumite feluri de mâncare cu sucuri.

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil” încă nu au aflat când va începe sezonul 6 al emisiunii. Speră însă că un anunț în acest sens va fi făcut cât mai curând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI