Raed Arafat, veste liniștitoare pentru toți românii. Ce spune despre Sărbătorile de Paște

Raed Arafat, veste liniștitoare pentru toți românii. Ce spune despre Sărbătorile de Paște
Raed Arafat, veste liniștitoare pentru români. Ce se întâmplă de Paște?

Raed Arafat vine cu o veste foarte bună pentru români, o veste pe care aceștia abia o așteptau. Ce spune despre Sărbătorile de Paște de anul acesta? Care sunt măsurile care vor fi luate anul acesta?

Raed Arafat, vești despre Sărbătorile Pascale

Secretarul de stat a oferit detalii despre ce se va petrece anul acesta în ziua de Paște. Mulți credincioși se temeau că sărbătorile pascale vor fi distruse din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor aspre pe care le impune o astel de situație. Raed Arafat a garantat românilor că aceștia vor simți că este Paștele. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a susținut, la un post de televiziune, că toate măsurile care urmează să fie luate pentru viitorul apropiat vor fi anunțate din timp, așa că nimeni nu trebuie să-și facă grijă că va fi luat prin surprindere.

”Cu siguranță când se stabilește modul prin care se va face, se va ieși și va fi anunțat cu siguranță. Și din timp, pentru ca lumea să știe ce urmează”. Sursa citată indică măsuri neobișnuite în colaborare cu Biserica, pentru a proteja oamenii, mai ales că ritualurile normale creștine aduc sute de oameni în  biserică pentru slujbe, lucru interzis acum din cauza distanțării sociale care se impune.

Arafat, veste liniștitoare pentru români pentru sărbătorile pascale
Arafat, veste liniștitoare pentru români pentru sărbătorile pascale

Se indică măsuri neobișnuite în colaborare cu Biserica

”Pentru noaptea de Înviere să știți că se discută nici să nu fie lumea privată, să simtă că este Paștele. Să zicem că într-adevăr simte lumea într-adevăr sărbătoarea respectivă. Nu e anulată sărbătoarea pentru oameni, dar în același timp e posibil să fie niște măsuri neobișnuite în colaborare cu Biserica, pentru a proteja oamenii.Sunt discuții pentru a face lucrurile cât mai protective pentru populație, dar în același timp sărbătoarea să aibă loc și să nu zică lumea că a trecut Paștele fără să simtă că a fost Paștele”
Raed Arafat

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI