Raed Arafat, un nou mesaj pentru români înainte de Paște: „Acum ne batem joc de recomandări, la anul s-ar putea să nu fim deloc…”

Raed Arafat, un nou mesaj pentru români înainte de Paște: „Acum ne batem joc de recomandări, la anul s-ar putea să nu fim deloc…”
Raed Arafat, un nou mesaj pentru români înainte de Paște: "Acum ne batem joc de recomandări, la anul s-ar putea să nu fim deloc..."

Doctorul Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a transmis în ajunul Sărbătorilor Pascale un mesaj de conștientizare pentru toți românii. Acesta le recomandă din suflet să respecte deciziile autorităților pentru ca la anul să poată petrece împreună cu cei dragi sărbătorile.

Raed Arafat, personalitatea publică a momentului

Pentru că traversăm o perioadă extrem de grea și cu multe restricții, autoritățile și-au arătat implicarea în toată această perioadă, căutând diverse metode de a recomanda și de a ne face să conștientizăm că restricțiile de circulație impuse de autorități trebuie respectate.

Una dintre figurile publice în care românii își pun toată încrederea este Raed Arafat. De la începutul acestei pandemii de COVID-19, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a fost mereu în mijlocul oamenilor, ținându-i la curent cu toate deciziile luate de autorități.

În același timp, Raed Arafat a transmis multe mesaje de conștientizare cu scopul de a-i convinge pe oameni să nu se expună acestui virus ucigaș.

Avertismentul lui Raed Arafat pentru românii care nu respectă izolarea

În urmă cu câteva ore, românii au fost din nou avertizați și rugați să stea liniștiți acasă. În ciuda mesajului dur pe care îl vom putea citi cu toții, realitatea este extrem de bine descrisă în modul cel mai sincer și obiectiv: dacă nu ne protejăm în această perioadă, riscăm ca în anii viitori să nu mai facem sărbătorile împreună cu cei dragi.

Să aibă sărbători fericite așa cum vor anul viitor, anul acesta stăm acasă. Să nu primească vizitatori, fără vizite, în familie, cât mai puțin expuse persoanele vulnerabile, altfel la anul în loc să sarbatorească își vor aduce aminte de cei decedați, a declarat Raed Arafat, într-o intervenție la Observator.

Acesta afirmă că anul acesta va fi un an de sacrificii, pentru a ne putea în anii următori de roade.

Treaba asta nu e deloc simplă. Acum stăm acasă, că la anul să fim cu toții împreună. Acum ne batem joc de recomandări, la anul s-ar putea să nu fim deloc cu toți împreună.

Mesajul să-l ia direct așa cum îl spun, este o treabă foarte serioasă respectarea recomandărilor. Au un singur interes, limitarea răspândirii virusului. Să sărbătorească acasă, știu că nu este cum s-a obișnuit lumea. Anul acesta facem sacrificii, anul viitor vom fi din nou la normalitate și din nou împreună„, a mai spus secretarul de stat, potrivit observator.tv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI