17 iul. 2020 | 10:22

Raed Arafat, reacție furibundă la adresa cetățenilor: „Nici nu s-a publicat legea și au și început atacurile împotriva mea”

Sănătate
Raed Arafat, reacție furibundă la adresa cetățenilor:
Raed Arafat, reacție furibundă la adresa cetățenilor: "Nici nu s-a publicat legea și au și început atacurile împotriva mea"

Raed Arafat a izbucnit la scurt timp după ce legea izolării și carantinei a fost votată în Senat. În ciuda tuturor eforturilor pe care le face împreună cu colegii săi, secretarul de stat în MAI a fost aspru criticat de cetățeni, motiv pentru care a transmis un mesaj pe o rețea de socializare, cu scopul de a aduce lămuriri persoanelor care se revoltă împotriva sa.

“Legea nu dă puteri supreme”

Doctorul Raed Arafat a publicat în urmă cu puțin timp o scrisoare deschisă pentru toți cetățenii. Acesta se simte amenințat și agresat de către populație din motive injuste. Potrivit acestuia, la scurt timp după adoptarea noii legi a izolării și carantinei, mai multe persoane au început să îi trimită mesaje și să îl acuze pentru forma de abuz pe care o exercită asupra cetățenilor.

Din păcate, șeful DSU a încercat să explice că nimeni nu are puteri supreme și că toate deciziile luate împreună cu colegii săi au fost adoptate în vederea protecției sănătății publice.

Nici nu s-a publicat Legea și au început atacurile împotriva ei și a persoanei mele parcă eu sunt cel care a scris-o singur, a dezbătut-o singur și a votat-o singur. Legea nu dă puteri supreme nici doctorului Arafat și nici unei alte persoane. Încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz și nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezinta o încercare de dezinformare a populației și de a menține în continuare un curent de opinie negativ față de orice acțiune luată la nivel de autorități„, a scris Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Raed Arafat, dezarmat de acuzațiile care i se aduc

Medicul Raed Arafat a explicat îm postarea publicată ce prevede legea și consideră că acuzațiile care I se aduc nu se bazează pe nicio faptă reală. Potrivit acestuia, legea are menirea de a clarifica pârghiile de control și rolul persoanelor în instituție. Arafat acuză persoanele care contestă această lege de dezinformarea populației și de instigare la transmiterea bolii.

Încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz și nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezintă o încercare de dezinformare a populației și de a menține în continuare un curent de opinie negativ față de orice acțiune luată la nivel de autorități„, a concluzionat șeful DSU.

Parteneri
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Obicei mai puțin cunoscut de români. Ce se face în a doua zi de Paște
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
Capital.ro
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust. UE a dat directiva
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Anunțul AȘTEPTAT de TOȚI pensionarii! VIN TALOANELE MĂRITE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro