Raed Arafat, reacție explozivă la adresa unui avocat celebru: „Încep mârșăviile la adresa celor care au muncit zi și noapte”

Raed Arafat, reacție explozivă la adresa unui avocat celebru: "Încep atacurile și mârșăviile la adresa celor care au muncit zi și noapte”

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a avut o reacție extrem de defensivă la adresa persoanelor care susțin că noul coronavirus este o invenție, iar măsurile impuse de autorități au fost radicale. Ultimul mesaj transmis de Raed Arafat l-a avut ca destinatar pe Gheorghe Piperea, după ce acesta a afirmat că boala COVID-19 „e ca o gripă” și „se autovindecă”.

Mesajul lui Gheorghe Piperea postat pe rețelele sociale

Celebrul avocat a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care susține că persoanele asimptomatice se vindecă de la sine și nu necesită administrarea unui tratament. Acesta a mai precizat că va urma un “prăpăd judiciar”, instigând lumea la revoltă împotriva statului.

Există tratamente doar pentru cei în formă medie și formă gravă, care au pneumonii, dar nu tratamente care sunt îndreptate către coronavirus, care să elimine virusul. El se elimină singur, prin sistemul imunitar. E ca o gripă. Se autovindecă.

Nu trebuie să administrăm un tratament ca o astfel de boală să se vindece” – Raed Arafat.
Toți cei implicați în această regie infracțională sunt invitați să recitească Memento mori, de Eminescu, și să ia aminte la această zicere a lui Shakespeare: „aceasta-i iarna vrajbei noastre. Va fi prăpad judiciar, vă asigur„, scrie Piperea pe Facebok.

Raed Arafat le lansează scepticilor provocarea de a găzdui persoane pozitive asimptomatice

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență l-a acuzat pe avocatul Piperea de faptul că dorește să își atragă clientelă de pe urma acestor declarații defăimătoare față de autorități și de restricțiile impuse de acestea. Astfel, acesta l-a invitat pe Gheorghe Piperea să găzduiască în casa sa astfel de persoane asimptomatice, care ar fi considerate că suferă de o simplă “gripă”.

Văd că se intensifică atacurile împotriva celor care au comunicat sau a celor care au gestionat răspunsul la amenințarea cu virusul SARS-COV 2. Acum auzim din ce în ce mai multe păreri inducând ideea că totul a fost inventat și că totul a fost exagerat, iar unii avocați, cum ar fi personajul din articolul atașat (n.r. Gheorghe Piperea), cred din ce în ce mai mult că se pricep la COVID 19 mai bine decât medicii sau experții în managementul situațiilor de urgență, și încep să emită păreri trăznite care nu au nimic cu realitatea sau cu știința.

În declarația mea vorbeam de tratarea virusului și de faptul că nu există un tratament contra acestui virus care sa-l elimine. Domnul “avocat” extrapolează declarația mea pentru a valida ideea că cei care au stat în spitale fiind asimptomatici, ar fi stat degeaba, contra voinței lor, pentru că și așa nu era un tratament specific de administrat.
Îl invit pe domnul avocat să-și aleagă câțiva pacienți pozitivi asimptomatici, sau usor simptomatici, care nu au nevoie de tratament specific dacă nu cumva se agravează, pentru a-i găzdui la el acasă.

Să stea cu ei împreună cu familia lui cel puțin 14 zile. Pe durata găzduirii pacienților, domnul avocat să și meargă la lucru și să spună colegilor că el vine de la el acasă, unde are în gazdă niște pacienți pozitivi, dar asimptomatici„, a publicat Arafat pe Facebook.

“Încep atacurile și mârșăviile la adresa celor care au muncit zi și noapte”

Raed Arafat se arată extrem de deranjat de modul în care unii oameni cu influență aduc insulte și vin cu scepticism vizavi de măsurile adoptate de autorități pentru binele populației. El afirmă faptul că aceste aspect nu sunt de joacă și atenționează că lucrurile pot degenera în orice moment.

România a luat măsuri care nu erau drastice și mai mult echilibrate și potrivite pentru situație. Acum, când unii cred că totul este gata și atata a fost cu COVID-19, încep atacurile și mârșăviile împotriva celor care au muncit zi și noapte ca să trecem cu totii cu bine prin această situație. Nimeni nu are cea mai mică garanție că valul nu se va repeta, și că totul se va termina aici, când zilnic încă avem cazuri noi și din păcate și decese noi”, a concluzionat Raed Arafat pe contul său de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI