Raed Arafat, declarații incredibile despre coronavirus. ”A stat americanul, cu rusul, cu chinezul și au făcut o conspirație”

Raed Arafat, declarații incredibile despre coronavirus. ”A stat americanul, cu rusul, cu chinezul și au făcut o conspirație”
Raed Arafat, declarații incredibile despre coronavirus. ”A stat americanul, cu rusul, cu chinezul și au făcut o conspirație”. Sursa foto: capital.ro

Raed Arafat a transmis un mesaj românilor care nu cred în existenţa virusului ucigaș. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat că o astfel de conspirație, la nivel mondial, nu poate exista.

Raed Arafat, declarații despre virusul ucigaș. ”A stat americanul, cu rusul, cu chinezul și au făcut o conspirație”

Raed Arafat dă dreptate omului de rând să fie bulversat și să se întrebe dacă cumva nu este adevărat, iar coronavirusul nu există, totul fiind o conspirație uriașă.

Oamenii la cât au auzit și la cât au văzut și la câte teorii de conspirații au văzut, care toate pun sub semnul întrebării tot ce se face, sunt mulți care pun semne de întrebare legitime, dar semne de întrebare sunt induse și mulți dintre ei cred deja aceste teorii, că nu e Covid și că noi exagerăm, că de fapt e o conspirație a lui Bill Gates, că e a nu știu cui. Eu repet pentru ei care nu m-au auzit zicând: dacă e o conspirație, să înțeleagă lumea că s-a întâmplat un lucru extraordinar! Lumea, toate puterile s-au înțeles pe un lucru. Asta înseamnă că a stat americanul, cu rusul, cu chinezul, cu japonezul, cu Europa, cu toată lumea și au făcut o conspirație împotriva populațiilor proprii. Nu a fost așa ceva„, a spus Raed Arafat, la Digi24.

Raed Arafat susține că virusul ucigaș există cu adevărat
Raed Arafat susține că virusul ucigaș există cu adevărat. Sursa foto: infoialomita.ro

Politizarea crizei sanitare duce la pierederea încrederii populației în autorități

Secretarul de Stat în ministerul de Interne, Raed Arafat, mai spune că problema cu care se confruntă planeta este una foarte serioasă și nu ar trebui să fie politizată, întucât populația și-ar putea pierde încrederea în autorităţi.

Cine crede că așa ceva a fost, este imposibil. A pornit virusul, este pandemie, a fost așteptat un astfel de lucru, nu discut despre originea virusului și de toate speculațiile de acolo. Până nu avem alte probe, mergem pe ideea mutației, care a fost la fel la gripa spaniolă, acum 100 de ani aproximativ. Avem o problemă serioasă cu care se confruntă tot mapamondul. Nu trebuie politizată, pentru că riscul pierderii încrederii populației în autorități care gestionează acest lucru este că, la momentul în care avem nevoie de colaborarea populației la modul real, să nu o avem. Și factura va fi foarte mare și va fi în vieți de oameni„, a mai spus Raed Arafat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI