Raed Arafat, amenințat cu moartea. Cine este cel care i-a spus că îl ucide ”în numele țării”

Raed Arafat, amenințat cu moartea. Cine este cel care i-a spus că îl ucide ”în numele țării”

În ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit ținta multor critici dar și a amenințărilor din partea unor personaje, cel puțin dubioase, dacă nu tendențioase.

Raed Arafat, amenințat cu moartea de un extremist, pe facebook

Pe rețelele de socialziare, mai ales în această perioadă, au ieșit la lumină, fie că vorbim de România, fie de restul lumii, personaje cu tentă extremistă care nu au altceva de de promovat, decât teorii ale consirațiilor și, nu puține cazuri, acuze și amenințări grave la adresa unor personaje publice, fie politice, sau de orice altă natură. Secretaruld e Stat s-a văzut în postura de a primi, public, pe rețelele de socializare, amenințări cu moartea de la personaje extremiste și adepte ale teoriei conspirației și care nu cred în existența acestei crize și nu cred în existența COVID-19.

Cine este cel care i-a spus că îl ucide ”în numele țării”

Este și cazul unui român, ce face parte din această tagmă, pe numele său Raul Coltor, care a decis că este momentul să arunce cu amenințări, și nu de orice fel, ci cu moartea, la adresa lui Raed Arafat. Conform informațiilor, personajul este un extremist din rândurile celor care nu cred în existența coronavirusului și care, conform celor declarate de el, ar fi depus un jurământ militar în urmă cu 15 ani, și că ”a primit dreptul de a ucide”.

În postarea sa de pe facebook, postare ăn care a vehiculat o sumedenie de informații false, personajul nostru l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, declarând ”îl va îngropa pe Arafat într-un mormânt de piatră”.

Raed Arafat, amenințat cu moartea. Cine este cel care i-a spus că îl ucide ”în numele țării”
Raed Arafat, amenințat cu moartea. Cine este cel care i-a spus că îl ucide ”în numele țării”

“În baza articolului 55 din Constituția României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.red.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor pe Facebook.

În cele din urmă, nu se știe de ce, Coltor a șters postarea de pe facebook, dar autoritățile s-au auto-sesizat în acest caz demarând cercetări pe această speță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI