Radu Vâlcan, răpus de oboseală din cauza copiilor. Cum l-a dat de gol Adela Popescu

Radu Vâlcan, răpus de oboseală din cauza copiilor. Cum l-a dat de gol Adela Popescu
Radu Vâlcan, răpus de oboseală din cauza copiilor. Cum l-a dat de gol Adela Popescu

Radu Vâlcan se pregătește de venirea pe lume a noului lui bebeluș. El și Adela Popescu urmează să aibă încă un băiețel.

Radu Vâlcan, răpus de oboseală din cauza copiilor

În stilul caracteristic, Adela Popescu a postat de această dată un videoclip amuzant în care și-a surprins soțul „căzut la datorie”. Vedeta stă acasă în această perioadă pentru a își proteja sarcina, așa că având mult timp liber la dispoziție a umblat la cutia cu amintiri și a găsit un filmuleț cu soțul ei.

Vedeta a postat un videoclip de când Andrei, fiul cel mic, era bebeluș, iar Radu Vâlcan încerca să îl adoarmă.

După ce s-a chinuit să îl adoarmă și a reușit într-un final, Radu încearcă să mute bebelușul la el în pătuț. Prezentatorul îl ia ușor de pe pieptul lui și încearcă să îl așeze ușor pe pat, fără să se trezească.

„Vezi să nu-l scapi. Hai că nu mai e mult..Opa, cade copilul..Hai iubire, că dacă se trezește acum înnebunesc”, spune Adela Popescu. 

Actrița și-a adus aminte de momentele în care băiatul cel mic era bebeluș.

„Cum să muți bebelușul de pe piept, în pătuțul lui, fară să se trezească, în 38 de pași”, scrie Adela Popescu la descrierea clipului.

Prietena ei Laura Cosoi a încurajat-o, spunând-i că acum nu va mai fi nicio problemă, pentru că deja au experiență.

Ce nume vor să aleagă cei doi pentru al treilea băiețel

Mai este puțin până ce Adela Popescu va aduce pe lume cel de-al treilea băiețel. Cei doi nu s-au decis încă asupra numelui.

„Prima variantă: Achim. Problema cu Achim, este un nume superb, doar că eu când mă gândesc la Achim mă gândesc fie la băiețelul Antoniei, fie la băiețelul Cătălinei [Grama Jojo] și al lui Paul Ipate. N-am cum. A doua variantă: Anton. Numai că rimează cu beton. (…) Și ne mai place Adrian, dar nu știm dacă va fi un copil minune”, a glumit prezentatoarea.

Ea și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit.

Au ajuns să aibă împreună o familie superbă, care urmează să se mărească.

”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a declarat actrița într-un interviu realizat de Mihai Morar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI