Putini știu că Victor Pițurcă are o fiică. Cum arată Claudia Naboiu. FOTO

Putini știu că Victor Pițurcă are o fiică. Cum arată Claudia Naboiu. FOTO
Claudia Naboiu, fiica lui Victor Pițurcă.

Cunoscută drept o fire retrasă, fiica “Satanei”, așa cum i se mai spune lui Victor Pițurcă, se numește Claudia Florentina Pițurcă, Naboiu în urma căsătoriei, are 38 ani și o familie frumoasă. Mai are un frate, Alexandru Victorio Piţurcă, în vârstă de 36 ani.

Cum arată Claudia Naboiu, fiica lui Victor Pițurcă

Claudia, fata lui Pițurcă, s-a măritat în urmă cu șase ani, pe 22 iunie 2013, cu Mihai Naboiu și a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă, care i-a scos în evidență trupul fără cusur. Petrecerea a avut loc la hotel Marriott. Nași au fost Cosmin Olăroiu și soția acestuia, care au suportat toate cheltuielile pentru nuntă, inclusiv rochia miresei care a fost adusă pe comandă din Italia.

Claudia și Mihai aveau împreună 5 ani de relație când au facut nunta. În prezent cei doi au un baiețel de opt ani, Antonio Alexandru, botezat tot de Luminița și Cosmin Olăroiu, care avea doi ani când părinții acestuia au făcut nuntă. La nuntă au participat mai mulți apropiați ai acestora.

Ea este fiica lui Victor Pițurcă
Ea este fiica lui Victor Pițurcă

Aceștia au copilărit împreună la Craiova, iar Mihai împreună cu fratele Claudiei sunt prieteni, petrecându-și multe vacanțe împreună. Gurile rele spun că selecționerul nu și l-ar fi dorit pe Mihai în viața fiicei sale. După ce acesta ar fi fost, mai întai, iubitul unei prietene de-ale Claudiei. În plus, nu avea un loc de muncă, așadar Claudia ar fi fost întreținută  până după nuntă de tatăl său.

Astăzi Mihai este un afacerist de calibru din Tg. Jiu dar mai descurcăreaţă şi cu un anturaj de afaceri select se dovedeşte a fi Claudia, fata selecționerului naționalei  de fotbal,  care are o firmă de arhitectură în București. ”Deco Style Production SRL” este firma înființată în 2004 de Claudia Florentina Pițurcă, la vârsta de 33 ani, alături de o prietena bună, Olivia Ana Oprescu, căsătorită Ciobanu. În ciuda faptului că a prins cateva contracte rezonabile, firma nu figurează în acte ca fiind una de succes, pe 2009, de exemplu, existând în scripte cu o pierdere de câteva zeci de mii de lei.

Claudia s-a schimbat mult în ultimii ani. Tânara a început să fie mai atentă la felul în care apare în public, având în vedere că a avut câteva derapaje în trecut. Aceasta a apărut în mai multe fotografii în 2014, îmbrăcată neglijent.

Fata lui ”Piți” arată din ce în ce mai bine, aceasta schimbându-și stilul vestimentar în ultima perioadă. Claudia acordă o mai mare atenție hainelor pe care le poartă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI